Ifall jag skulle beskriva min träningsverk i ett ansiktsuttryck.


osså familjen


Det här med famlij. Jag har två familjer. Fast skriver ändå min familj på sånna där jätte roliga vem-är-jag-brev
som man skriver till nya lärare. Min familj, mamma pappa syster. Kärnfamilj + en kanske. Men jag har en styvmamma, som jag också ser som min familj. Jag hade en styvpappa som jag räknade in i min familj. Och ibland även gör även fast han inte är tillsammans med min mamma längre. Men han fanns ändå där 4 år. Han hade barn. Är de då mina syskon? Jag förklarar dom som mina syskon. Men dom är ju inte det. eller? Måste man ha samma blod för att kallas syskon? För om inte, skulle min familj vara stor. Vi snackar stor. Vänner är familj på ett sätt också. Men ändå så presenterar man bara mamma pappa och syster i breven. Eller man nämner sin styvmamma/styvpappa. Men i första hand mamma pappa syster.
Att ha skilda föräldrar gör så att man får två familjer. Fast ändå så har man ju bara egentligen en familj. Det är konstigt. Min syster spenderar jag mest tid av alla med. Hon är med på pappa veckorna och mamma veckorna, jag står nära henne. Vi går igenom allt tillsammans. All drama. Och denna eviga packning, fram och tillbaka. Ibland blir jag så less på att flytta varje vecka att jag bara vill ta bästa nästa flyg till ett annat land. (okej inte till ett kallt land.) Men man håller ut för att man måste. Jag vill träffa båda föräldrarna och man känner eller iallfall jag känner en skyldighet till mamma och pappa att flytta fram och tillbaka för att träffa båda lika mycket. Men dom säger att jag får bo vart jag vill för jag är gammal nog att fatta sånna beslut nu. Och att det är okej och att dom förstår. Men ändå kommer farbror skyldighet upp på axeln. Men snart ska jag nog nita honom tror jag. jag mår bra och det är det som räknas.
Ojojoj nu blev det djupt här,haha. måste skaffa mig en dagbok istället för att tråka ut er. eller jag vet inte ifall jag tråkar ut er. hoppas inte det. jag ska nog köpa mig en dagbok ändå. en röd. japp.

okej jag vet att texten inte är en mvg uppgift i svenskan precis, osammanhängande och skit. ni kanske tänker ba vafan snackar kvinnan om? och det är förståligt. Men jag skrev bara ner allt som jag satt och tänkte på. och tankar kan vara osammanhängande. Och roliga att titta tillbaka på senare. Nog därför jag skriver ner.
wow, jag måste slått personligt rekord på långt inlägg. pokal  till mig. ok hej.

jag menar wow. kolla in bruden. hon är min vän.hoho. DAMN.


lite ord

haha ojoj, har jättekonstig musik på min mobil. inte allt men vissa.goosh. fick mig ett riktigt wake up call att rensa när bag in da box började spelas. kul att min mamma diggade med...Och frågade sedan vad låten hette...jaaaa. annars då förutom dålig musik? TAGGAR SKOLAN SOM FAN. jag vet man man ba eeh okej, mår du bra? Men ärligt vi kommer dansa så mycket och det kommer vara underbart. åh nej nu har robinson börjat, okej hejdå.

ja.passa er.



buuhu.wiihoo.

Hej.
Hatar: Att vi flyttat från havet for real. syns om 10 månader. buuhu.
Älskar: att vi kommer dansa jävel på skolan.wiihoo.
hejdå.

Ibland vill jag bara sätta er på ett grillspätt med lite paprika och käka upp er.


ibland när jag är ledsen gör alltid denna app mig på bättre humör.


lite av min sommar

ändå fast det gör ont i hjärtat att sommaren är slut så gör det inte så mycket. jag har haft den bästa sommaren, trots allt, har jag haft den bästa sommaren.

bekymrad en aning just nu


RSS 2.0