ooops


i know what i am

Väldigt fina fina fina Saga som borde komma hem tycker jag.  Det är jättefint väder ut vilket är ett plus. Men vårt hus ser ut som ett slagfält, blir alltid så när jag och Erika kommer till mamma efter pappavecka. Vi stökar ner så mycket(inte jag, bara erika?dah.) Så ska nog städa. SÅ JÄÄÄÄVLA KUL.

borde sova istället

When you think you see your friend in public but then you realize its not them

 

I don't care how old I am, whenever I see a bubble, I will hunt the bastard down and kill it.

 

 


Ristorante italiano


Igårkväll käkade jag och min familj (på pappas sida) middag på Invito. SÅ JÄVLA GOD MAT. MHHMM. och sen bara så här för er som bryr er, jag vill dansa balett. Ja det var det. Jävla konstigt inlägg-Ha en bra söndag.

när man klär ut sig


vad fan ska man ha på sig?

Ja då var det dags för halloween kläder. Själv har jag tänkt vara borat och ni killar kan ju vara han på bilden bara. Lite öl, så lyfter ni på locket. Bra då. hej.

marocko

En biljett tillbaka tack.

seriöst

Åh jag ska typ bli sex telefonförsäljare och ha denna profilbild. wanna get down? saknas bara lite grädde och ett körsbär på skallen. monkan_sexy. yep. Med tanke på hur dåligt det går på matten just nu så kommer det typ sluta såhär. går ju i dans så kan väll ta mina erfarenheter därifrån och dansa för telefonen och förklara varje steg för Lars-Erik, 53 år, som sitter i andra änden.

100 suns

Söndag. Jävla pluggdag. och mtv dag. Man gör ju nästan aldrig något vettigt på denna dag känns det som. eller ja plugga är väll vettigt men kul? njaa, tveksamt.  måste skaffa mig ett jobb, MEN VART. kan man inte bara få ett liksom. ska försöka koncentrera mig på matten nu(igen..), jag har prov på onsdag. LOV PÅ FREDAG, YEAH.

fire fire


mrs. right


Bring it

YO. Har laddat ner världens bästa app, ilookgansta appen.Heh. YO.


HAHHA ÅH JAG DÖR

When you aren't sure what somebody said so you just smile and hope it wasn't a question.

 

When you just had dinner and someone catches you at the fridge 20 minutes later getting more food and they say: "But you just ate dinner like 20 mi..."

 

If sex with 3 people is called a threesome, and sex with 2 people is called a twosome, now I understand why they call you handsome.

 

 

iminheavenwithloganlerman:     ^

When I break something that’s not mine


och ja det är en chokladboll jag har i munnen

HAHA. Hej! Nu ska jag snart iväg på utvecklingsamtal och få höra samma gamla visa igen. Det känns som det alltid låter likadant. blablablablablbablablalba. Ikväll ska jag vara med super snälla silver stina. roligt inlägg, hejdå.

i just can't get enough

Haha jag går i dans okej, inte i film. Det syns en aning. Jag köpte en film app i sommras som gör filmerna gammeldags(därav lite kvallan) och har liksom glömt bort den, men då igår så filmade jag jävel. och flummade jävel. vilket också syns. Och sen gjorde jag en film. hehe. blablabla nog men snack. TITTAAA ANNARS DÖR NI.

Gårdagen


Tisdag

Holy macarony sikket jobbigt pass med Stina på boxercise nyss. Fick magträning som fan för vi skrattade oss igenom hela passet,hehe. vi skulle göra någon såndär skutt med rumpan grej och jaaaaaa sätter punkt där. Vi slutade på golvet med ont i magen av skratt och en lite beskymmrad lärare. Kul var det iallafall. Nu ska jag somna i mitt lilla kryp in under plåttaket som låter som att det ska gå sönder snart. Sover nog med paraply för säkerhets skull. Godnatt.


set fire to the rain?


kolla vad jag hitta


lätt att jag ska


swagger jagger

Ni vet uttrycket "vi ses i dimman.." eller hur? Igårkväll på haga, tro mig, så sågs man i dimman. rökmaskin, check!

På med latte-smilet nu tjejer hahahah åh

 

 

Hahaha "praise the lord" !!

You got to cry without weeping, Talk without speaking, Scream without raising your voice

Hittade massa gamla bilder som jag redigerade. wow, jag göra verkligen allt för att ine plugga.

tumblr får mig alltid att skratta

How to slip like a boss:

then there’s me..


ja må hon leva, ja må hon leva..

Grattis världens finaste mamma.

måndagsångest

Har pluggat sönder med denna coola brud hela dagen. Och pluggar fortfarande. Fml just nu. Helt plötsligt kommer 345 läxor och prov. rolit att veta, hejdå.

söndag

Utflykt men släkten hela hela hela dagen! nu måste jag plugga och det suger flugbajs. vänta bajsar dom?

HAHAHAHA

When I put my camera on self-timer.

When mom calls out it's dinner:

When you're taking a shower and your foot slips and your life flashes before your eyes.

When that one friend who never has anything intelligent to say actually says something intelligent...

My parents accused me of being a liar. So I looked them straight in the eye and said, "Tooth Fairy, Santa Clause, Easter Bunny." And walked away like a boss.

Did someone say milk??


if the sky falls down

Hittat mig en ny älskling i form av väska. Tack mamma för att du köpte denna för typ 20 år sedan och att du sparade den. den är en aning stor och ser lite konstig ut på lilla jag men äsch snygg är den ju. portfölj helt enkelt. konstig namn.

lights

imfancy
Holy shit! Kan kvinnan sluta vara så snygg och oerhört bra. blir ju deprimerad när jag sitter här i mina gamla blå snoopy pyjamas byxor från fyran typ. alldels för små dessutom. varför jag inte slängt dom? HALLÅ VET DU HUR SKÖNA DOM ÄR....Okej, dags att plugga nu!

SATAN I GATAN


Skellefteå

SERIÖST KOLLA IN SAGA!!
Dagen via mobilkameran, haha hade tagit med systemkameran för att inte få sånhär skitkvalla men tror ni den någonsin såg ljuset? nepp! aja. Den var iallafall en rolig dag idag. buss, väldigt lång promenad i regn och iskalla vindar, lekar, lunch, dans, en dansföreställnig, max till middag och en buss färd hem så ska jag nog falla ihop in mah bed. var det där ens en riktigt mening? godnatt folk.

Svar nej

MEN KOM IGEN. jag vill inte förklara hur det biologiska arvet påverkas av miljön, svar nej. Min kväll går åt till att skriva den denna uppgiften och att se true blood, haha fan vad bra det är. O juste Robinson får vi ju inte glömma! Så nu vet ni vad jag gör. Imorgon åker alla dansare till Skellefteå, skellan, för att dam dam dam dansa! Kommer bli kul, hej då.


yeah mår rätt så bra


nytt hår och ett fynd i mammas garderob.

Klippte ju mig då sådär ju igår då.

älsklingen och jag

Jag vet inte om ni hört. Men vi väntar vår andra. Är så glaaaaad!

Jag fattar inget på matten. MEN:

Fast jo det gör jag. Har prov snart. DÖÖÖD.

mitt liv

That awkward moment when you're in a store and you cannot reach what you want:


1+1+1

Min lördag och Söndag spenderades i dam-dam-dam stugan.

my lover will go


RSS 2.0