Dudes, imorgon är det juni.

tumblr bilder

ja det är faktiskt roligt

Alltså detta kan jag göra hur länge som helst. Så jävla tragiskt,haha. Okej förutom att jag sitter och tar kort på mig själv(?) så har jag nyss varit och tränat, och sitter nu och slickar i mig det sista av mig powerdrink. haha. gör alltid en sådan efter träning. recept? ta all frukt du har och kör ner i en mixer med lite mjölk. Mästerkocken säger hej. och jag säger hejdå, för ett tag.

hej

Haha opps! Dålig uppdatering av mig. okej en liten snabb update. Jag har hunnit med damdamdam: BJ med Anna och Saga, Jaktstig med Pappa, Stan och Mc Chicken Jr med Saga och Felica, Brännboll med några på ängarna och idag dans dans dans dans dans dans. Imorgon är det sista skoldagen(booja) och sen blir det Grubbereyn. På torsdag åker jag till stugan med bästaste STIIINNAAAAAAA. WOOHOO. okej nu börjar min lektion, men jag kommer tillbaka med roligare inlägg.

Lördag lördag lördag lördag

Hej alla coola! Som sagt loppis idag och hujeda mig vad vi fick sålt, kanoners! Fyndade även några saker, tre tröjor och ett par skor. Ena tröjan och skorna ser ni på bilden ovan. De andra dyker väll upp så småningom.
Jaha, jag hoppades på lite sol idag men nix så ville det inte bli. Hoppas solen tittar fram till veckan iallafall, kan ni fatta att det snart är sommarlov? jag kan då inte fatta.var det inte nyss snö? vad hände med att man var konstant förskyld?

ey du som är man osv

tumblr

HEJ YO TJA TJENA HALLÅ

Det är lite komiskt/deprimerade/allmänt konstig att min "klassiska" ego bild pose är snus posen. Sista bilden. Angelicka Blicks klassiker är ju 1000 gånger snyggare. jaaaa...hursomhelst. Kvällen blir hemma i Baggböle, inget yran för mig. Imorgon blir det loppis på Nolia! hoppas man fyndar något! Och säljer för den delen,haha. ha det bra!

mama said

Jag måste köpa mig en ny hatt. Min hatt är ett minne blott. Ett tips, sitt inte på din resväska under en lång tid när hatten ligger längst upp. Den blir inte snygg.
tumblr

until the lion learns to speak


TA MIG HIT, NU!!

tumblr

all of these problems, they're all in your head

Alla bilder är tagna av Felicia förutom sista.
Som sagt så var Felicia och Saga på besök i Baggböle idag. Vi busade med hundarna, fikade, gick ner till älven och fotade, pratade och sånt. Det var superhärligt! åh jag älskar att det är typ sommar. GAAAAAAAAAAAAAAAH.

FRUKOST MHHM

se på fan! jag bloggar om frukost,haha. Det såg så gottt ut när jag ställde det på bordet imorse så kameran fick säga hej.
vill ni veta min dag?? ekonomiprov och sen slutar jag! Och då sätter sig jag Felicia och Saga på cykeln och trampar till baggböle. men nu måste jag springa till bussen. i'm out!

svartvitt

via tumblr

fint

caryw

Gamla/bortglömda bilder.

Jag är glad att jag har blogg. För man tar alltid för mycket bilder. Som man senare blir glad att titta på. Som nu.

Laugh now alligator


werewolf


hej kom och hjälp mig! jag måste plugga till mitt ekonomiprov.


tagen av mig i bettnes. och ja den är redigerad, men inte så mycket. ifall ni vill anteckna tänkte jag.

frukt osv


Glad Emma fick slicka skålen. Bilder från några dagar sedan.

det här funkar ju inte

Jag måste börja göra mer vettiga saker på morgonarna. Typ ta på mig springskorna och jogga, eller inte fan vet jag basta. nu måste jag till skolan och dansa.

blommor i håret

random via tumblr

kulturfestival


Snabb update

Nationella idag gick helt hyfsat ok, men det tycker jag alltid och sen får jag ett ig stämplat i pannan. Okej har aldrig fått ett ig, men någon gång ska väl vara första?...
Just nu har jag just kommit hem från Kulturfestival på Midgårdskolan som arenorna anordnat. Musik, Dans, Film, Fika, Dikter osv osv. Fler bilder kommer imorgon för nu ska jag dejta två snyggningar. Kudde 1 och kudde 2.

ja vi gillar den jeansjackan!

streetfsn

riktiga saker finns viktiga ting

streetfsn

åh nej

jag har gjort ett gigantiskt misstag. Jag har nyss sett never say never. Jag är helt jävla förbannat kär i Justin Bieber. jag kan inte tänka på något annat. fan jag har fått beiber fever.

.


så är det

oj oj bilden kapades. fasen måste fixa bredden på min blogg på någe vis. iallfall.
en cool kepa(spencersonline),
en fin bikini (zimmermannstore)
rymdlinnen<3(Christopher Kane) .
leopardshorts(modekungen)
DOM DÄR SKORNA(luisaviaroma)
fina örhängen med färg,blått gaah(stefanibags.)
OCH en slokhatt(kirnazabete)

man down


stamp on the ground

Grädde, nutella, marabou,bär,bananer, marsansås osvosv.
Bilder från igår. Det var hur kul som helst! Det var Jag Hanna Malin Alicia Jossex2 Lina Elin Carro Ina Jonna. wiihoo woop booja.

det där kan väl vem som helst.


home of whopper

klockan 10 imorse väckte pappa mig med ett fett leende på läpparna som sträckte sig ända till öronen. Mina order vara att äta frukost, klä på mig och sätta mig i bilen. anledning: vi skulle på burger king i Ö-vik! haha. vi körde någon jättekonstig väg dit eftersom pappa ville testa sin nya gps, jag tror vi körde förbi mer älgtorn än hus... aja dit kom vi iallafall och nu är jag hemma med belåten mage! Min kväll blir nog framför OC, känns skönt. i'm out.

hej tungan

klar! snart sätter jag mig på min wroom wroom moppe och åker till Lina. Hela tjejgänget ska samlas! Kameran och en hungrig mage följer med också. HA EN BRA KVÄLL ALLESAMMANS.

när jag såg Felicia Thörnström idag


one hand in the air for the big city

tumblr häng i en danssal! oh yeeah. Fredag idag, hur bra? SÅÅÅÅHÄÄÄÄR BRAAA! men innan helg så har vi datakunskap, god help us all.

FÖRLÅT

..för att min blogg växlar mellan tusen tumblrbilder, seriösa dagens outfit och störda inlägg.

IMORGON ÄR DET FREDAG

who run the world? GIRLS. haha okej jag ska ger er ett tips. om ni någon gång går på ett spinning pass glöm då inte vattenflaskan! jag kände mig som killarna i MAX reklamen som kryper runt i öknen.
(oj denhär bilden passar verkligen inte till detta inlägg, just sayin.)
update:jo det gör den, imorgon är det fredag,daah)

this is my song to you all


forever photobooth

hej jag har inga nya bilder. märks det?haha. men det är alltid kul att kolla igenom gamla ego bilder från webcam. så jag ba..let's be creative och gjorde ett collage. jaja okej dagen: alldeles snart ska vi se på en dansföreställning av balettakademin stockholm, he kommer bli hur bra som helst hoppas jag. ja, okej. sen muntliga nationella i Engelska och sen träna. hejdååå.

U MAD?


jag är trött


det här är en världsbra person hörrenini


detta fält måste fyllas i


tell me

ibland vill jag ha tillbaka mitt långa hår...är jag knas då?

hejsan

men är det sol eller VAD! KANON JU! startade dagen med att trilla ner från sängen och min säng är väldigt hög vill jag påpeka... aja, sen satt jag och skrev nationella i Engelska och det gick väll helt hyfsat ändå. Det är något med notionella och jag, vi går liksom inte ihop. Känner mig alltid så jävla dum efteråt då jag inser mina klantiga missar...suckiliduckduck. Men var glad ändå för vi hade strålande sol och hiphop! Dagen kunde inte bli bättre och sen så får jag gå hem från engelskan för jag hade min bok hemma. I'm on top of the fucking world babes!nästan.

säger som du Felica

har sagt det förut, säger det igen.QUICK är g g g g g grymma.

SUNDSVALL

INSA.
haha höga kusten bron kom och alla plockade fram sina kameror.
framme i sundsvall! vi skulle ta en buss til birsta city, IKEA FOR FUCKING FUCKITY FUCK SAKE.
YEAH!
milkshake time på donken!
Hanna och Mallan:)
"hugger in" på ikea.
lite less när bussen aldrig kom.
okej, pretty much min sundsvalls trip i helgen! Hittade muche fina grejor och åt en köttbulls middag på ikea, klassiker! sedan efter att min plånbok plågats och bussen äntligen kom åkte vi vidare till Hannas släkt och firade dessa två grabbar på tårtan. somnade sent, vaknade tidigt, och bussen hem var som en bastu.niz. men annars kanoners!

i'm lost in the world, i'm down on my mind


OJ HEJ

haha har ju glömt att berätta, jag var ju i sunsdvall i helgen med Hanna Malin och Ina!
Jag återkommer med bilder och mer text ikväll, ok? pussinussigussidussipuss...

BRRR


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAH från min gamla blogg


When your mom says you need to clean before you go out


orangea shorts me like

by me myself and I

äntligen fredag

HEEJ rolit me photobooth. Har nyss haft en lektion i jazz och hann inte byta om så sitter i de svettiga kläderna nu på engelskan, någon som vill kramas? finns  i D-huset!

jaha snällt

iblanD gör människor saker bara för att reta en. och idag tog min mamma hem priset i retartävling. jag har godisförbud, och det vet mamma mycket väl. men ändå kommer hon hem med dessa och säger Emma kolla.
blääägsgnpznw<rVWJVR....

you mad?

THAT MOMENT WHEN YOU UNDERSTAND MATH you like

st

and when the other kids in your class still dont get it your just like


jag är namnet som du har på armen

via tumblr

ovanför min säng

jag kände att när jag började räkna fåglar utanför mitt fönster hade det blivit lite varning. så jag hämtade mammas gamla idolbilder och häftstift. helt ok.

17:58

bild
pjuh, lång dag idag. Eller ja okej lång dag för att gå på dansprogrammet, haha. Började med att skriva ett engelska nationella och avslutade med en kick ass lektion i jazz. ojuste bara så här en stor händelse i mitt liv just nu, VI HAR DUSCH HEMMA. maklöst skönt, otroligt! fantastiskt underbart! osv... hha. nä men allvarligt dusch<3

HEEEj


oh no

Moon walk…

Expectations:

Reality:


min groda är hemma från mexico


whip cream


this is why i'm hot

yeey moment min webkamera fungerar igen.

Going downstairs

On The Weekend

On A School Day



min valborg i bilder

Några bilder från valborg innan vi drog vidare. askalas kväll

RSS 2.0