i källaren på midgård

de tre musketörerna!
TJÄNA. Felicia har inte varit sämst på att sminka sig utan hon har jord i ansiktet från inspelningen av muskvideon. så då var det sagt! Imorgon är det min och Emelias tur att spela in, wiihoo. har inget speciellt att säga förutom att jag är glad. snart lov föfan.

men snälla vad grymma

cl-a-s-s-y:  WANT!

måndag

Klagar inte alls på att börja klockan 11 varje dag denna vecka. Det känns helt underbart, känslorna skulle man kunna säga är lite all over the place. Vi spelar in en musikvideo på skolan så det är därför vi har så knasiga tider, allt är kaos nu med kommer bli grymt när vi är klara! no doubt. och förresten visst är det nästan vår i luften?

miss misha b


här var det rök

foto & redigering: Jag.

teenagerposts


sending my love

Från denna vecka. Vi har ju fått kattungar hörrni! har ju inte skrivit det här men så är läget, fyra stycken sötnosar som piper. vad har mer hänt? Har jobbat på att bli frisk hela veckan, känner mig helt okej i dagsläget STORT PLUS. Jag fyndade en mörkgrön jacka idag på loppis(wiii), jag har gått på stan med Jessica och skrattat åt vår spegelbild, varit i stugan med mamma i det fina vädret och sen ätit bara massa gott till melodifestivalen tillsammans med Stina. yesbox!

den med prickar på

Saga i sin jättefina klänning från Monki.

vad vi kommer göra flera gånger

Jag och Saga gjorde det bästa experiment på länge idag. Chokladkräm istället för mandelmassa i semlor. Visst mandelmassa är gott men chokladkräm, BAAAAM höörni prova!

ge mig leopardtröjan nu på bums


Kultur och Idé historia i mitt jävla bajshål. Seriöst vad jag har svårt för denna lektion ibland. Skulle behöva sportlov. Eller nästa vecka! Då filmar vi musikvideoprojektet på skolan, heeeeeeeeeela veckan. kaabaam vad grymt det kommer bli!

wzrd

drink-that-h2o:  f-erocious:  (via imgTumble)  want more ?
tumblr

livets samba

Finaste Saga. Foto & sånt tjaffs: JAAAAG.

inte så roligt, nej.

Fyfan vilken helg. Eller lördag och söndag alltså. Har aldrig mått så fruktansvärt dåligt. Hade 40 grader, nästan 41 graders feber. Mitt huvud sprängdes av värk. Mitt hjärta klappade så fort att jag trodde det skulle explodera. Och jag kunde knappt prata eller andas tack vare min förbannade hals. Så nu vet mitt framtida jag vilka hemska dagar jag har haft. Ville bara meddela mig själv det. Och nu vet ni varför jag varit okontaktbar, både på mobilen och här. nu ska jag äntligen äta mat!heddå.

hey, i can be the answer.

I fredags rökte vi vattenpipa hemma hos Jessica.

sound of siren

töntar oss i danssalar och gillar solen, FREEEEDAG. Är så frukansvärt glad och kvällen kommer spenderas med mina guliidulliisuullikulli människor. jaa.

modevisning på midgård

One More Time
Days In Denim
Combag
secondhand reborn
KAOS vad mycket bilder. Men grymt ball modevisning! Företagen var One More Time, Days In Denim, Combag och Secondhand Reborn. Min kamera är väldigt dålig men tackar Isabelle Nyström för att hon fotade med den ändå,höhö. Jag hade hand om Felicias kamera. Jahapp då vet ni.

8-bit world

Hittade dessa bilder från min gamla blogg från ettan. Detta var ungefär 1 år sedan. HAHA.

dead. ghostbusters.

s4lly:  looks legit
ohjeeezmissy:  lefanatiquedehockey:  staypozitive: “So today I was in Hallmark buying my mom a Happy Birthday card when I noticed this old man standing in front of the Valentines card section contemplating which one to get. I decide to go over and I ask him “Are you getting a Valentine’s Day for your wife?” in which he replies ‘No my wife died 3 years ago from breast cancer but I still buy her roses and a card and bring them to her grave to prove to her that she was the only one that will ever have my heart.”   oh my god this is so sweet <3
“So today I was in Hallmark buying my mom a Happy Birthday card when I noticed this old man standing
in front of the Valentines card section contemplating which one to get. I decide to go over and I ask him
“Are you getting a Valentine’s Day for your wife?” in which he replies ‘No my wife died 3 years ago
from breast cancer but I still buy her roses and a card and bring them to her grave to prove to her that
she was the only one that will ever have my heart.”

vill inte/kan inte kliva upp ur min säng


Felicias bild.
Fyfan för förkylningar alltså. Allt jag äter smakar inget. Typ der värsta med förkylningar, haha. nämen verkligen, mitt huvud sprängs och jag hostar konstant. jag känner att ni inte bryr ett skit om detta så ska sluta skriva. men hoppas alla får en bra dag!

nej vad bra


13 feb, måndag, 17:44 och absolut inget att göra


atchoo!

Dricker lite för mycket jordgubbste, äter stora mängder grapefrukt, knarkar vitaminer(och alvedon), ser på HIMYM, har tagit på mig alla kläder jag kunde hitta i mitt rum(på golvet) och öppnar fönstret för att andas frisk luft lite då och då. MEN INGEN SKILLNAD, JAG VILL INTE VARA SJUK.

svar ja, jag var väldigt glad.

Plus mera för en hunka. Jag började ärligt talat hoppa av glädje i butiken när jag insåg att alla kläder kostade 10 kronor. Det är något med secondhand shopping, seriöst bra för själen.

Solsken och bästa mamma.

 


mo money mo problems


det kan ju hjälpa

från idag.
Kommer behöva sitta hela kvällen och skriva en dansanalys. Känns inte så kul, men köpte naturgodis för 62 kronor(wow, jag vet, typ asa mycket) för att bli lite gladare. plan B är att dricka kanske lite för många koppar kaffe. SÅ NU KÖÖÖÖÖR VI.

ni måste prova

LOOK AT THE RED DOT ON HER NOSE FOR 30 SECONDS WITHOUT BLINKING THEN LOOK AT SOMETHING BRIGHT AND KEEP BLINKING YOUR EYES.

man ska ha husvagn, eller hur jessicA?

 

Idag så hade vi en hemlig gäst på psykologin. Dagiset var tydligen stängt.

 


Men nå så jävulst

 

 


ändå frääääääääänt


live fast, die young

Några instagram. Har verkligen inget att skriva så hejdååååååååå

just nu


M.I.A- Bad girls.
Cleo - Won´t Settle Until We´re Done Ft Trainspotters & Syster Sol
common-celebrate
Caotico-Sunrise Confessions
Laleh-Some die young
Mac miller- Life ain't easy
Macklemore X Ryan Lewis- Can't hold us feat. Ray Dalton
K'NAAN- Somalia
eller...så kan jag ju bara länka min spotify så slipper jag lägga ut alla bilder på alla låtar jag vill att ni ska(ni MÅSTE) lyssna på(LÄÄÄNK). men nu har jag redan jobbat mig igenom att hitta dessa bilder så nu tänker jag inte radera det, slöseri med tid JÖ. Det här var sjukt ovärt. jag är på jättekonstigt humör och har inget att göra. highfive!

sunrise confessions

Igår tog jag och Saga min mobil och gick till trapphuset och skolans fotostudio eftersom vi vägrade gå ut i kylan. Detta är några av bilderna.

Fynd på Ersboda

Tog bussen med Saga till Ersboda för secondhand shopping. Fyllde en vagn, fyndade några tröjor och åkte hem med nöjda leenden. Bra start på lördagen.

 


Idag tittade solen fram.

 

Saga på bilderna

 


hon kan ju vara snyggare än snygg

heygia
That's it, I'm becoming a lesbian.

Vill bada. I en pool. Utomlands. Med min syster.


RSS 2.0