Great eastern

 

Tryckte mat igår på Great eastern tillsammans med Felicia Saga och Jessica. Med alldeles för mätta magar drog vi senare vidare till Hampus för galen panna! Muche bra


Gamla slakteriet

Dessa sista fyra bilder har jag snott från Nathalie (eller ja CLEO.)

bästa fredagen på länge. Tillsammans med Cleo, Promoe och Spinneriet jammade vi loss med freestyle rap och dans, medan filmettorna spelade in oss. Vi spelade även in några "musikvideosar" och körde cypher osv osv osv. skit snygg lokal med graffiti på väggarna. Alltså åh vad detta projekt äger.


Yeah that's right

Tjenisbenis! Ser sons of anarchy alldeles för mycket, men satan i gatan vad bra det är! Ville som bara säga det. Sitter nu och skriver ett reportage, MEN SHITT VAD KUL EMMA. aaw tack, fullt medveten om det. Förövrigt så kommer morgondagen kicka ass, big time.detta var random, hejdå.

 


dam dam dam

Nom Nom inlägget är här! Saga är alltså inte medveten om att jag fotar henne, herre jisses det finns många fler bilder som jag kan visa. Kvinnan gillar mat, okej. En liten avskedspresent till min Saga som åker till Indien på söndag. pusspåre.

Onsdag

hey, how u doin?
Flitig pluggare 1 och flitig pluggare 2.
Lite bilder från gårdagen. Var tänkt att jag skulle till Ersboda open men fuckade upp sig så hamnade på station med Jessica och Saga för att plugga istället. He blev bah bra! satan vad mycket det är i skolan nu, GAH.
Haha bilden när jag håller i kakan. Lite typ " want a cookie? taaake the fucking cookie!" eller typ " Hej jag har köpt en kaka som heter bärtårta och den är jättegod och jag ska fika med mina kompisar, Emma 5 år. "

lite från arkivet och sånt som glömts bort


posar med kattungar och sånt

Hänger som mest med dom här när jag är hemma, coolt. Hade utvecklingssamtal idag, coolare. Jobbade med hiphopkoregrafier restan av dagen, ännu mer coolt. Slingade mitt hår en aning ljusare, SÅJÄVLACOOLT.
(Har ni tänkt på vad fult ordet coolt är? liksom coolt. kolla på det länge, fan stört ju.)

addidas hoes and stolen girlfriends


Sol och två underbart fina vänner.


catch some light it'll be alright


Jag vill berätta tre saker

Hittade denna grymt snygga VINRÖDA jacka inne på röda korset för någon månad sen men köpte den inte eftersom jag försvann i den. så jag tycker någon som är längre än mig borde springa och köpa den, görebah.
Vill vara solbränd och göra fula grimaser i en klänning.  OCH KLÄNNING MÅSTE VARA SVART, går ju inte annars.
Ska se denna film på fredag, TAGGAR SÖNDER!

frametastic

hoho, hittade en app där man kan göra collage. är kanske hundra ljusår efter nu men...

she ain't going

Hippilihipphopp hela dagen förutom en lyrisk lektion på BA, niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice.

det där om att hoppa in i bilder

sommar 2011

HEY Y'ALL

Workshopen var otroligt rolig, vilken kvinna Cleo alltså. Haha. Men ärligt, förebild XL. Detta hiphop projekt är/kommer bli så grymt! är typ så glad som på bilden om inte mer. Imorgon har resten av skolan friluftsdag, men vi som ska vara med i detta hiphopprojekt som jag alltid tjatar om(oops) stannar kvar och gör koreografier! hur nice!? men alltså något som är mindre nice är ju all denna snö som himlen straffar oss med, några kanske tänker ba JAA SKOOOTER TAGGAAA SKOOTER men nej så ska man inte känna. hade ju packat med alla mina vårjackor till daddy cool från mamma, äsch då!

om man bara inte ville göra så mycket kul till sommaren


tjäääääna

Jessicas bild:D
sol sol sol de senaste dagarna, YEAH! Hoppas verkligen att det fortsätter såhär! Imorgon har vi workshop med Cleo, TAGGA TAGGA TAGGA. ska rappa för livet! måste komma på något bra artist namn nu ju, ifall jag råkar vara born to be a rapper och upptäcker det imorgon. kanske typ gifter mig med Wiz i framtiden, eller först får han skilja sig från Amber. eller vafan hon är ju snygg, vi kör på förhållande med tre istället! men ja, ett bra artsit namn..to be continued..

katt-fnatt

Sitter mest och gosar med de fyra kattungarna som finns under vår trappa. Vassa klor som satan... men wow så fina!

bad time for a good time


jävla massa loopcam

bara för att jag inte har något annat att komma med! shake that ass Saga!
fångad av en stormvind x56 utomhus och massvis med plugg. nja inte det roligaste, heddå.

Yes!

SKÖJ BA. Nu funkar min mobil igen! Hehe


MEEEEN KOMIIIGEN

min mobil har gått sönder, helt plötsligt blev den bara svart.  så jag kommer inte svara om ni ringer eller smsar, hohohohoh. FUCK.

karma has no deadline


heeddåådåegeåsdådåågås


från denna vecka

har ett rätt så nice sportlov!

invisible children

om ni inte sett denna video så gör det, STOPPA KONY!

jag är grön


Beställde precis min peace and love biljett, blev lugn camping detta år! ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT GLAD ÖVER ATT RIHANNA KOMMER! och sen grekland i augusti!!! måste nästan nypa mig i armen för att se om jag drömmer. *nyper mig* Nepp IT'S FOR REAL. hohohohohohoohh.
så vad mer gör man på sportlov? Känns som de flesta sticker till fjällen och har det underbart eller tar flyget till bikini väder. fuck that, jag har ändan i umeå istället. wow okej, det lät inte så kaxigt/bra som det skulle. men braiga kåmpizar gör detta lovet helt perfekt ändå utan att behöva lämna denna vinterhåla. påtal om braiga personer så är några påväg till mig nu! ojoj vilken osammanhängade text, hahah. whatever, later alligator

peace and love

Nämen se på fan! Rihanna kommer till peace and love, jisses vad grymt!

hoho

3-m-i-l-yy:  LMFAO dead.

Fredag

På dagen blev det secondhand med Felicia och på kvällen blev det vårpepp och åka bil med Elin, Lina, Hanna och Malin. yeppidi yep.

guld


114


I will moonwalk to Pluto in honor of Michael Jackson



1 mars

Första mars mina damer och herrar! Kaos vad fort det går, om ungefär tre månader får vi sommarlov!!!?!?!? Men bara nu imorgon får vi ju sportlov!!( har sagt det ett x antal gånger nu, heh) menmen, satan se brao ändå. Idag har verkligen inget intressant hänt eller vi såg på ettornas projekt, mycket bra! och sen gick jag på promenad med le dog.

RSS 2.0