Igår

 
Några bilder från igår innan vi drog vidare.

fredag


 
 
Hade ungefär 600 på bloglovin. Men har lyckas kämpa mig ner till 400. yey me. Iallafall så har jag missat jättemycket fina grejer pga mitt bloglovin break, som t.ex. att Hanna gjort världens finaste inlägg till mig på min 18års dag(klicka) och också petras fina ord när jag fyllde år och att fina stina gjorde en hälsning på sin usablogg.och massa sådant. 
Bara en liten shape up till mi själv.
Ikväll kommer det folk till mig för att förfekkenationlefekke yäää, innan five och det kommer blir göö bra.
En glad blid på det för idag är jag superglad, FREDAG och fick ett mvg på en uppgift jag kämpat med. yes!
 
 

babel

 
Har lyssnat igenom albumet fyra gånger hitills. Och det är så bra. topp fyra är: The boxer, I will wait, Whispers in the dark och Holland road. Men helt ärligt så är alla låtar top notch. De flesta har nog lysnnat på albumet men om inte så lyssna! 
Lite "vad händer nu". Bor hos pappa denna vecka så åkte med den supertidiga bussen imorse. Somnar självklart och vaknar av ett gupp. Ett gupp som får mitt huvud att slå in i fönsterrutan så hårt att jag trodde jag skulle dö.  Hela rutan skakade och det kändes som hela bussen blev tyst. Hej alla skolbarn. 

Stockholm

Påväg mot stockholm! Glad chey och ett jättefint paket jag fick av den glada cheyen.
Framme! och shopping stod på schemat.
Vi gick på toa där det var UV-ljus. what's up burger king?
Gamla stan.
Indiska på gamla stan, lätt finaste indiskan.
Jerusalem kebab. Nu snackar vi kebab alltså.
 Vi letade reda på Beyond Retro och började hoppa av glädje när vi såg alla kläder. Och sen introducerade jag Saga till den fantastiska iced cappucino slushen. 
Sen tog vi spårvagnen mot Gröna Lund. Åkte berg&dalbanor och käkade fish n´ chips. Sagas min efter att ha åkt Insane för första gången var en blandning av "vafan vad det där?!?"  "EN GÅNG TILL, EN GÅNG TILL"  och "måste spy". När den började åka upp utbrast hon: om jag dör så vill jag att du ska veta att JAG ÄLSKAR DIG. 
mamma glad efter en beligisk våffla. Jag och Saga fick smaka och konstaterade att ingen klår borlänges belgiska våfflor.yeeep. 
Vi gick på en pub.
Vi åkte mycket spårvagn och tunnelbana.
Hittade fina linnen.
Var vackra.
Jag dansade lite.
En fin vän och ett par väldigt höga klackar inne på topshop, varför.
Vi hittade typ en pool inne i täby centrum!?!?!?
Ikea och Saga somnade.
Sen åkte vi hem :(:(:(:(:( Men helt klart en jävligt bra trip.

Kalas lite för tidigt

Titta min fina tårtaaaa!!!! med balletskorna och rosorna, åhh. Och att det står 18, känns så fruktansvärt konstigt. Fyra dagar kvar tills det är på riktigt dock. Men fick sitta vid "vuxenbordet" till och med. Big step. Också mina sen mina paket, kommer aldrig bli för gammal för det. 
Det här är min fin fina kusin Hilda. Hon och jag gick och kollade på hönsen som vi har på gården. Hon skrattade mest, tötnöt.

hey oh no

 
Tjäna. Var uppe 5 imorse, jakt stod på schemat och jag och pappa satte kurs mot skogen! Men dagen blir bättre, eftersom jag fyller år på torsdag(!!!!) och åker till stockholm den helgen så ska vi fira min födelsedag med släkten idag. Så dom kommer när som helst. Och vi ska äta världens godaste och finaste tårta. Och så har jag bakat bullar!! hör och häpna. Och så får jag gosa med dom allra bästa kusinerna. Det blir nog en jävligt bra dag. 

två grejer bara

Dessa två är hur bra som helst men dessutom gööö snygga. 
Och sen wow, kan jag få vandra runt i dessa godbitar eller. (kläderna är  från alla möjliga ställen, 10000kr i presentkort på internet hade ju suttit bra.)

Fredag


Heeeeeeeeeeeeej. Befinner mig just nu i Trehörningen hos pappa! Ska bara ta det lungt ikväll, skriva klart en uppgift och gosa ner mig med några hundar under ett täcke tror jag. Kanske se en film, ja ni fattar!  Jädra skönt. 


feeeeestival

 
 
En video som jag(äntligen) lyckats trixa ihop från peace and love festivalen! Det är långt ifrån alla inspelningar men några. Och efter att kollat igenom alla mina inspelningar så har jag 1. Insett att jag sjunger förjävla dåligt full 2. fulla människor är roliga att kolla på 3. att det kan vara så sjukt mäktigt när alla kan texten till låten 4. peace& love är rätt så jävla niiiiiiiiiiiiiiice. 5. jag längtar faktiskt tillbaka lite grann.

sol och skog.

Och så lilla jag! Nya säsongen av Sons Of Anarchy är här, YEEEEA. fan vad bra. var som bara det jag ville säga. ok.hej.

alltså waka waka

 
 
gif maker

Bilder från i somras då jag tänkte " Ja, jag kan åka ring. Shit vad roligt det kommer bli".
Det kan ju vara bra ifall jag kan ta mig upp i ringen först och främst. smidig_tjej.

liten konstig update

Tjena polare. Alltså måste bara dela med mig om en sak! Vi har en balettlärare från seychellerna som är någon slags "utbyteslärare", om man nu kan kalla det för det. Iallafall så kommer vi ha henne i ballet i några veckor framöver. Och första lektionen var idag, och shit hon gjorde ett bra intryck. Inte bara det att hon gjorde övningar till Kanye wests låtar( när händer det?) så var hon riktigt riktigt bra, och lärde oss en skitsnygg koreografi, Jag tror detta kommer bli superbra, yeeey!  Och på tal om dans så har ni en fin dans här..


zig zag

Oj jag vet. 100% serious face. 100% tönt.
Vad händer? Känner att nu är det dags att börja andvända halsduken(även fast det var sommarväder idag). Hösten ligger helt klart i luften. Men det är bra, jag gillar hösten. Kanske är det för att jag fyller år.(11 dagar kvar!!!!!!1!!!!!!!) Men det är något med hösten ändå, typ något mysigt. wow vad jag sätter ord på mina tankar poetiskt. och vilka svennepoäng för att prata om vädret.

Lördag

Lördag..och vi hade kärftskiva(lite sent) hemma hos mig! Mycket god mat och jättefina människor. Fler folk ramlade in senare på kvällen också!  kuuulkuuul.
 
 

Fredag


lite info, japp


Idag när vi hade världens längsta hål så gick Jag Saga och Jessica till station för en kaffe. Vi började prata om vart man ska ta vägen efter studenten. Och kom fram till New york eller Stockholm, haha. Men att hitta lägenhet, redan där svajar planen. Men kämpa ska vi!
Ett plus med att bo i Trehörningen är grannens hästar. Jag och syrran gick ner och gav dom några äpplen för någon dag sedan. Vi är helt klart bffs nu. Dom älskar mig. Eller möjligtvis mina äpplen. Hursomhelst, fina är dom!
Och ja, här har vi Trehörnings skylten, tadaa! Och fina Lydia från i söndags då vi gick på en långpromenad. 

hej från oss

"hallelujah!"


 

5 september

 
 

Nu är det så att jag föll för dessa och de fick följa med mig hem idag från Åhléns. Men det sved fan i plånboken, men sen tänkte jag att det kan ju vara min födelsedagspresent till mig själv, right? 

 Sen gick jag Saga och Jessica förbi ett stånd där de sålde pancakes! Vi beställde med banan-nutella och kokos-nutella. Nutella är hallelujah och hypat(hype-at?!) men tasty as hell. Fett med fett jao. (William spetz citat, pluspoäng från Sagge Fellan o Jessan). 
 
 

Hej Tisdag

 
Hej denna dag är trist. Visst vi hade en kul balettlektion och vi tog skolfoto(för det är typ det roligaste som finns) men annars ba blää. Och på tal om skolfoto!?!?!?! Dessa porträtt man ska ta. När fotografen har korrigerat en klart känns det som att man har dubbelhaka, sitter som en pingvin och stirrar in i kameran som om att man tror att man kan spränga den med blicken. Någon som känner igen sig? Aja, det är väll egentligen inget att klaga över eller orka klaga över. Men idag är verkligen en sådan där dag då allt bara känns, ja, bläää. Varken facebook eller instagram levererar heller för den delen. Bloglovin har jag gett upp hoppet om. Kan någon göra något? Underhåll mig! ACTION!

!!!



Godmorgon från trehörningen. Jag är jävligt trött, måste kliva upp 6 för att hinna med bussen. Fast idag börjar jag halv tolv. Men tror ni jag tar den sovmorgonen? Nej för jag är dum i huvudet. Syns på bilderna också. Har även vitt hår. Nu ska jag till bussen, sen till stan och sen till Usm. vad är felet på mig. jag ska träna(Näe ofta!?!?!?) och sminka mig då också, ser ju ut som en mås.

Lite sommarbilder


 

RSS 2.0