ja ja ja ja ja ja ja ja


idag

image description
Vaknade upp med min sovdejt Saga hos Felicia, käkade eferlängtad mcdonalds i parken och njöt av solen, yep.

lördag

Igårkväll började vi med middag hos Felicia och innan vi gick och la oss där någonstans kring när det kändes konstig att gå till sängs så hann vi besöka carlshöjd, tomtebo, universitetet, haga och stan. Vi hängde med Rapstinens gubbarna och några till,  KULKUL.

vårkänslor och översvämning

image description
Fantastiskt med denna sol!(pluspoäng för att vara äkta svennebanan och snacka om vädret). börjar ju fasen få lite färg nu, mohahhaa. ojuste big happening, översväming på rödäng! vatten längs många gator ibland så djup som ända upp till knäna. ochhur vet jag det? belv självklart 10 år igen och cyklade igenom allt vatten. hah malin började ropa ROSE! where are you? ROSE! ahhh, det var kul.jaaaaa. förutom att shakira dök fram igår så njuter jag mest bara av att vi snart går in i majmånad. men nu mot Felicia!

dör vad snyggt

Blick

Fair ground

Bilder snodda av: Andrea Grenehed
Nu är allt slut och det känns så jävla tomt! men fan vilken vecka det har varit alltså, eller snarare vilka månader! KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK. Ni som inte kom på föreställningarna missade ju något big time. BÄSTA PROJEKTET.

Boom


En kort reaktion

Hela dagen har sett ut såhär. Repa, repa, repa. Och nu ligger jag hemma med feber och svullna halskörtlar, yey moment. Om jag inte blir frisk till föreställningen skjuter jag seriöst en apa. så jävla typiskt, varför såg jag inte bara film i helgen?faan.aja, hursomhelst så tycker jag ni alla borde komma på onsdag/torsdag!!!!


Det där med kartan

 

Kattefnatt. Loppisfynd. Springa. Föddes jag igår?varför har jag missat dessa kakor?????


lördAG mothafuckers

Gårkvällen var bra.Aning kaos där ett tag men fortfarande bra. kvällens roligaste: Felicias skratt-attack när min katt kliade sig, låter tråkigt men ni skulle sett hennes min, hoho. och sen muchee meraah

men ja vad bra


hey now, hey now

Har inte skrivit så bra på ett tag så jag tänkte att då lägger jag in en grön bild på mig själv och skriver lite. yey.
Vi håller som sagt på med hiphopprojektet på skolan(ni ba "no shit du skriver det i typ varje inlägg") och jag tror det kommer bli fett, bara två små panik grejer:kommer vi få plats på scen? kommer vi hinna lära oss alla koreografier?  JAG HOPPAS DET, men det tror jag också. Sen mitt i allt så håller vi på med nationella, som säkert det flesta gör och det blir som också en panik grej.Men jaja, he lös sig. så det är som nuläget. igårkväll mötte jag upp Saga, Felicia och Jessica för fikaaah och ikväll blir det mer trevligheter! så det borde räcka, inte för att jag tror någon av er tycker detta är intressant men kan ju vara kul och blicka tillbaka när jag är gammal och gaggig och ba jaha det var det jag gjorde, i n  t r e s s a n t.

Fredag


Denna dag

Vårtecken. Sol. Glad Saga, underbart att hon är hemma förresten! Hängt mycket på usm, jädra fläsk. Sen har jag mest bara varit less på skolarbeten, gah dom dödar mig. Men talet är bortgjort och det känns förjevla skönt, typ sååååååååååååååååååååååhääääääär skönt! Imorgon blir rep inför hiphopföreställningen och sen middag med pappas sida(haha).det var det,herrå


Tupacs hologram på Coachella var fan bäst.


för den som vill veta

Två sånnadär fruktansvärt snygga brudar. impashion och billytilly(!!!!!!!!).

big Bang boom

inget söndaaaah inlägg blire, neeej världens undergång, oh no. Lovet har ju gått alldels för fooooort men snart sommarlov jö! eller ja, hyfsat snart iallfall. Men jag menar titta ut bara, sol för tusan! Bara nationella helvettet kvar och sen kommer det gå fort hoppas jag! Men shit höll ju på glömma att berätta att jag lyckades baka cupcakes igår UTAN Stinas hjälp. Applåder och bra info. nu vart detta jättekonstigt så ska gå nu, hejdå bloggen.

be there


Lördaaaah


fredaaaaah


posar mig till döds med rött läppstift

Hejsan alla! Har ju glömt att skriva glad påsk så skriver det nu lite efter, GLAD PÅSK!  jaa okej då var det sagt. vad mer?  måste ta tag i mitt svenska tal, ska göra det nu tror jag! fast nä. fast blä. fast hejdå.

i lördags

En massa bilder från i Lördags då jag följde med finaste Stina till stugan, älskar det stället. GAH. Går som inte att förklara. Hursomhelst så badade vi i havet, grillade korv,fick oss lite färg i fejjan, tryckte påskgodis, gosade med hundarna och såg lost. stort plus till denna dag.

Lydia

Kom nyss hem från en lydnadskurs med denna filur.

Onsdag

SOOOL. LESS. FINAFINAFINAJESSICA. PÅSKLOV IMORGON, JA TACK. HEJDÅ.

jisses amalia

Var alltså på Ikea i Sundsvall igår. Och det är fan bevisat, är riktigt svennebanan. Blev ärligt talat lycklig när jag såg ikea skylten...typ pirrade i magen. Är jag kär i Ikea? Tragiskt. Hjälpte iallafall Mamma att handla upp halva affären, fyndade lite på Birsta City och posade med mitt kaffe (som förövrigt brände sönder min tunga. TACK!). Nu ska jag ta tag i detta förbannade pluggande. ojuste 1 april dag, var på din vakt. tror himmlen lurade oss med att det skulle bli vår/sommar iallafall? son of a bitch.

Nytt

Birsta City bitchslapade min plånbok rejält.

RSS 2.0