nu snackar vi.


Felicia visade denna video på sin blogg, skrattar så mycket så jag inte vet vad. Måste nog gå och lägga mig.

lite sånt

Hej Saga.

tjennna bruudar

lassha här.

bilder från öppet hus

Foto: Julia Attefjord (blogg)

the believer - feat. John Legend

v-ulgar:  queued ☪
diirtywastedyouth:   I want this, so bad.

Strawberry swing


Mycket ego idag. Söndag-depp-plugg-HIMYM-mode. Skola imorgon, plus för dans och minus för att kliva upp tidigt. Hasta la vista baby!

 


chewbacca?

Söndag. The Beatles. Sämst webcamera. Och absolut ingenting att göra.

Fredag i bilder


Öppet hus

Öppet hus på skolan idag! Hade några danslektioner och sen visade vi upp några koreografier i Valhalla. Saga och Jessica står för denna underbar koreografi som visas på videon! Tårarna började rinna där efter ett tag, kände mig som en mamma som är sådär megastolt äver sitt barn. Good job babes!
diggar skallepär framför mig

uttråkad

…but really

I done spend my money on the last girl honey


Enkelt

Felicias bild.

Klarade uttagningen för A-laget! SATAN vad bra jag är.


knock knock

Mac Miller till peace and love. Han på tredje bilden dårå.

Frågan är hur min dator fortfarande fungerar?

Kliver upp lite tidigare för att hinna i tid till skolan med tanke på all snö. Är ute i god tid då jag låser upp cykeln och ska börja cykla. Om jag visste vad som väntade mig skulle jag aldrig suttit mig på cykeln. Hur som helst sätter mig på cykeln och börjar trampa, det går bra lite små vingligt men bra. Klarar mig fram till skolans cykelparkering men där händer något.. DAM DAM DAM. Självklart ramlar jag när jag ska kliva av cykeln och får den istället över mig. Ni vet när man ramlat så vill man komma upp så fort som möjligt och hoppas på att ingen ska se? Detta är precis vad jag gör, förutom en viktigt del. Jag kommer inte upp. Jag har fastnat med foten och kommer ärligt talat inte upp från marken. Jag ligger alltså och juckar mot min cykel klockan 8.25 på skolans cykelparkering. efter några blickar från andra elever(satans ungdomar som bara står och stirrar, hallå lite hjälp här?)och några tragiska försök kommer jag äntligen upp och springer mot lektionen. Bra start på dagen, men slutet var bättre. Är påväg hem från stan och det är svinigt kallt ute. Drar upp axlarna så att halsduken ska täcka mina öron och kisar oerhört mycket med mina ögon. Dels för att jag ska koncentrera mig på att inte köra in i ett träd och dels för att det är SATANS kallt. (? Tydligen blir det bättre då). Lyckas naturligtvis kisa lite mer på mitt högra öga så att det lyckas frysa ihop. Okej, detta kan låta sjukt konstigt men det är sant. Men med hjälp av min förbannade maskara som börjat rinna av mina tårar av kyla så fryser mitt öga ihop. Självklart lyckats jag få isär det men jag fick mig en och annan blick när jag stod och slet i mitt öga. Hur som helst när ögonhelvetet är fixat sätter jag mig på sadeln igen. Kommer till ett övergångsställe och är en duktigt svenne och kliver av cykeln för att gå över. Dum ide. I mitten av övergångsstället ramlar jag, Emma lind 17 år, rakt på näsan. Hej bilar! Och precis som jag sa förut så vill man ju upp fort som fan. Så jag ställer mig upp alldeles för fort, halkar till igen men lyckas hitta balansen i någon slags ställningen jag inte ens kan beskriva. Datorn glider iväg ut på bilvägen och bort från övergångsstället. Hej bilar igen! När jag fått kontroll på allt igen gick jag sista biten hem. Slutsats= Emma lind ska inte cykla på vintern. Ni som läst till hit måste verkligen ha ingenting att göra eller bara göra något för att slippa det ni måste göra. Eller så var det min dramatiska inledningen. Eller så tycker ni typ synd om mig. Vafan skrev jag det här för? Back to matte plugg.


taggggggad

Första lyriska danslektionen på BA börjar idag! är typ lika taggad som flickan här ovan.

><><


när staden snöat över, och gården blivit vit


passar er för saga, den kvinnan alltså


varför grinar jag till det här?

Hon kan ju vara den mest fantastiska kvinnan inom musikbranschen.

KAN NÅGON SNÄLLA VETA OM MAN kan köpa denna tröja i umeå??


lördag


Igår åkte jag och syrran ner till pearlized där fina Stina jobbar och köpte grejer för atT göra smycken! sjukt bra priser och SJUKt snygga grejer att köpa. tips! lite stan och Mcdonalds senare var jag hemma.
Kvällen började med Ina på hamnis och innan vi slutade hemma hos Emil hann jag med att tappa sushi-oskulden och ta en kopp kaffe på station med massa andra. mycket bra kväll!

den obligatoriska nutellan

Igår tryckte vi nutella, grädde, frukt och kokosbollar hemma hos Felicia. SATAN(!!!!) vad gott det var!

niggah


onsdag i bilder


hohohoohohohohohohoohohhooho


vem bryr sig om frankenstein?

inte han iallafall

17 januari

Lite instagram från senaste dagarna. Förutom att jag har träningsverk i varendra liten del av min kropp så mår jag ba gött. Många inlämningar och prov framöver men jag biter ihop och dricker mycket kaffe för att hålla ögonen öppna. Har verkligen inget mer att säga, ha de bra!

flickan och kråkan


HAAAAAAHAHAHAHAAAAAAAAAAHAHHAHAHAHHAH

detta ägde:http://existenz.se/out.php?id=46948

les twins


vilken är din favoritfilm?

Mamma har sparat massa tidningsklipp som jag varit med i och tro mig det var jävligt roligt att hitta dom idag. Här svarar jag, Emma Lind 9år på frågan: vilken är din favotirfilm? Tycker jag formulerar mig väldigt bra. eller hur?
tror jag missuppfattade grejen med rouge, inte min färg alls ju. haha nä men jag skulle vara sjuksköterska på en film som vår skola spelade in därav min snygga outfit

igårkväll

Igår bjöds det på festligheter hemma hos Emil! Pingis, mange bjuder, dansa i tåg, insa, glada människor,kökshandduks mössor? , HIPHOPPPPP(jaaaaaa frans) och annat konstigt man gör. Kul var det iallafall!

detta ägde ju

tropical-fruit:  (via imgTumble)

bara för bra


från ganska så precis ett år sedan
Är sådär nästan lite för glad för att det ska vara sant just nu. utomlandsresan är bokad! BOKAD! denna sommar kommer bli perfekt, riktigt jävla perfekt.

:D:DdD:dD:D:.D::DddD::DD:::D:D:D

Snart kommer tjejerna från rödäng/grubbe hit, utlandsresa ska planeras! WOOHOOOOO.

yeah, that's right. swag.


Hiphop

Haha gillar att jag klappar händer och skriker mig hes och skuttar när jag tar kort, därav de sämsta korten. SOOORRRY. Det var helt fett idag på Hiphopfestivals introduktionen. Först super grymma Cleo och sen chocken när hon presenterar Mofeta&Jerre. Jag har inte så jättebra koll på Mofeta&Jerre, vet vilka det är och har hört några låtar, men det är ju helt klart grym musik!  Felicia brevid mig fick fan hjärtattack, haha. Det helt sinnes grymt och jag längtar ihjäl mig tills vi ska köra hiphopdans till fräääääna beats. lyckorus x 129203. Att vi jammade rap, dans och vad man kände för i en ring i slutet blev bara grädden på moset. och btw, Looptroop rockers kommer dit. PROMOE. Jag taggar som bara den, skolan kommer gunga under dessa månader. yeah shake that ass. hur bra är inte Midgård?

Shit pommfriitts

Jag vill skutta, hoppa, slänga mig i väggen, skrika, springa ett varv runt skolan, SKRIKA SKRIKA SKRIKA. Jag älskar min skolan, mår så jävla bra just nu.


pink floyd


fett ganstaah

Bilden är till min kära vän matteboken. Tack för allt det fina du gjort för mig. snart så snart, kommer vi aldrig synas mer och jag längtar som bara den.
Okej förutom lite hat till matten så har min dag varit rätt så kanon! Vi stannade kvar och var lite ganster i en danssal efter skolan till "Martians VS Goblins" och sen sprang jag till bussen som inte ens kom. jag och bussar alltså. aja nu ska jag läsa på om konst från renässansen och annat skit. och äta en grapefrukt. snälla skriv ner detta. EN GRAPEFRUKT.

varje gång du möter min blick - kent


FUCK IT

Idag hade jag sovmorgon, men tror du jag fick njuta av deen??? JAG FICK INTE ENS UPPLEVA DEN. fan att det bara ska gå en buss från baggböle.

slänger med håret


tjenna tuffing

Första skoladagen,check! den var inte så jobbig. en inställd lektion och sedan yoga på en av danslektionerna. Ska fan inte hålla på med yoga, börjar bara skratta när man ska göra vissa rörelser. Som tranan!? vafan. rörelsen är inte ens likt en trana. de har missuppfattat det där helt och hållet tycker jag. eller så är det bara jag som missuppfattat, nåt av det. jahapp, då har jag gnällt av mig. nu taggar vi skoldag numero dos 2012.

snälla någon ge mig pengar.


let me blow ya mind


that's how i do it


so I can shake you

Igårkväll hamnade jag hemma hos Maja på Haga bland härliga människor. Det var asa trevligt. ASA. Dancehall, trummor, 3,5, skratt, Saga, kramar och snook. bra "avslut" på lovet. Fan skolan börjar på tisdag, fast det gör inte så jätte mycket. Visst, allt plugg känns fml men om jag ska vara ärlig så taggar jag faktiskt ändå. Jag har varit way tooooooo lazy detta lov. fast det är väll meningen med lov.

bang bang


till berghem och tillbaka

djungelkvinnan.
Vår promenad som skulle ta 10 min tog 40 min. Vi hann med bussen iallfall. nästa gång, ta med bättre kamera.

!!!!!


HAHAHAHAHAHAHAHAHH

HAHHAHAHAHAHAHHAHAAHHHA. detta var i åttan. yes! putande läppar, pärlörhängen, lager av foundation, söndernoppade ögonbryn, spegelbild och vi ska inte gå in på vad jag brukade ha på mig. yes, ni tittar på min fjortisperiod. inte för att den perioden har slutat än men;P.p;P;P,p:P.p:P:p

wings

Till min vän Felicia som älskar sneakers, tänkte denna låt skulle passa dig. den är pretty damn good btw.

Tisdagkvääll

Började här, då vi klev av helt fel och hamnade på ett mystiskt ställe. Saga var lite rädd där en stund, även fast hon ser fett G ut på bilden(det är fejkat). Ina fick hålla handen. Men tillslut hittade vi till café götet.
Där vi beställde krossad kladdkaka men fick glass och chokladsås istället. jaha tänkte vi, IDIOTAS.
Jag drog på det sexiga leendet och sen petade jag även på en kvinna. det var jätte..nä okej det var inte så kul.
Home sweet home. Om ni vill se insidan av huset så kolla Cribs på mtv söndag 7/1 klockan 21.00. Missa inte bitches!
Sen hyrde vi en film från hemmakväll "denna film tar vi, den har fått jättebra kritik". I slutet springer dom i slow motion mot varandra och pussas. BOOORING. och guess what? han springer från flygplatsen och hon från sitt bröllop, NO SHIT. Den var fransk och Ina somnade. 1/10, och den poängen går till killen som slog alla i skallen. Tur det var bra sällskap iallafall. hejsvejs.

glädjedansar

cool-kids-cant-die:  Imagine this going through the whole ocean
vanilla-dew:  cae-ll-um:  I want a day where I just sit where she’s sitting and do nothing but stare and think. by myself  ^ yeeeeees.
merd-e:  those bikes are all over paris.
Nu ska jag börja med mitt tjat igen, men jag går runt och tänker på det hela tiden. (Varnar er nu att sluta läsa.) Och jag garanterar att jag inte är själv som tänker dessa tankar. Alla skriver på sina bloggar eller tänker denna mening som kommer nu....dam dam daaaaam :Jag vill åka bort. Jag vill se världen föfan. inte bara de jättevarma delarna, fan ge mig ryssland! vad som helst.Om allt går som det ska så finns det en chans att jag får mig ett jobb och då jävlar ska det sparas. Och sen efter gymnasiet så ska jag JOBBA JOBBA. Bo hemma och stå ut med mammas tjat om diskmaskinen och SPARA SPARA. Har kollat igenom mammas bilder från alla de år hon levt och rest utomlands och alla hennes filmer, så vackert och bara så bra. Sen får man höra att finaste vännen ska åka som utbytesstudent i USA och man blir så glad för henne och sen bli man såååååååå saaaataans avundsjuk. Fick mig bara ett spratt nu när jag sitter här i vinterkläder och läser bloggar där de befinner sig på varmare breddgrader och bara mår. Men jag gör en glädjedans då jag vet att jag också kommer befinna mig där inom snar framtid. Smakprov i sommar jöööö. kommer bli hur bra som helst. jahaapp, då har jag skrivit av mig.

woppssi

"OKEJ EMMA VAFAN NU RÄCKER DET."

skallepär säger hej

Hejhej.Det känns fruktansvärt skönt med lov. Idag kom min fiiiiiiiiiiiiiina vän Saga över och vi bakade så vi sprack. ja alltså vi gjorde det. sen skrattade vi åt allt och det var kul och sen dansade vi "azerbaijan" dansen och det var kul sen åkte hon hem och det var inte lika kul. Och det var det.

min framtida sommarstuga

eller snarare slott.

woohoo och tomtebloss

FELICIA THÖRNSTRÖMS BILDERR.

Gott nytt år

Tog inte alls några intressanta bilder igår, eller jag om ni tycker mobilbilder med putmun är intressant så har jag väll lyckats. Felicia tog en hel del bilder dock, ska sno några senare. hur som helst, kvällen var jävligt bra! mer behöver inte sägas, eller jo GOTT NYTT JÄVLA ÅR! nu kör vi 2012! come at me bro

RSS 2.0