hej vad heter du?

Ingen klippning idag, men bokade en tid på måndag för den nyfikne. Hösten just nu är jättevacker, NO SHIT. Ikväll sticker jag till Felicia med Saga för lite godsaker och snack. ROOLIT INLÄGG.hejdå.

pojkar som gråter och flickor som tar dom ihand

Idag har jag bara dansat dansat dansat. försov mig imorse så missade kulturhistoria.hehe. Funderar på att klippa mig imorgon bara sådär så ni vet, typ klippa bort så mycket jag vågar. Skulle vilja färga det ljusare också men är man fattig så är man. aja, vi får se hur det blir. ska försöka mig på ett puppy-eyes försök på mama. Åker väll hursomhelst förbi stan och kollar ifall någon drop-in är ledig, HOPPASHOPPAS.
*Melissa Horn är bästa höstmusiken.

Tar mig en tankeställare som denna dude.

 

 


detta är verkligen superkul.

Såhär roligt är det att skriva en bokrecension. JEEEETTTEROOOLIT. dör av lycka big time.

the grass is greener on the other side


jessie motherfucking j

Jag älskar dig. Varför kom du inte till peace and love som du skulle, VARFÖR!?.

make them smile genius

Idag blev det loppis och second hand runda med mallsan. Hittade mycket fina grejer, som ni ser så ja jag köpte en bok. för att den var så fin. och så köpte jag en tavla med homer på, jag har ett problem.ja vet. sen fick vi en kompis när vi satt vid älven, vi döpte henne till Anki. osammanhängade jag vet. nu ska jag äta mat sen ha kul!

Barista

Idag efter skolan åkte jag Hanna och Malin ner till stan för en fika. Har saknat dom nå så otroligt mycket. Ikväll ska jag bli frisk big time har jag bestämt, därför blir det Idol med mamma. HEJDÅ

vi är fina

'Hej det här är min vän Saga och jag. Idag hade hon en väldigt fin mössa på sig. Kebab bilden i högra hörnet är tillägnat till Saga. Nu ska jag äta en banan. Och juste tydligen är jag tillsammans med en dude från marocko, han skrev nyss till mig att jag varit otrogen och att jag leker med hans känslor. ursäkta har vi träffas?

jag har fastnat med händerna i marken


Onsdag

Fick en jättefin present igår av min kropp. TACK FÖR FÖRKYLNINGEN, VERKLIGEN.Ne jag ska bli frisk. VILL DANSA. hejdå.

17 år

dagen till ära, haha.
Hade en underbar födelsedag igår. TACK FÖR ALLT.

21.30

Idag hade vi friluftsdag, rätt så skönt och ganska ovärt. Sen åkte jag hem till stina och två jättesöta(och jättearga) kattungar. Gäspade mig igenom ett spinning pass på USM. Och sen cyklade jag hem i störtregn och spottade på min egna hand medan jag sjöng jättehögt och falsk på dance with somebody när en gammal sportgubbe cyklade om mig och sa "vad fint du sjunger". TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK. pinsamt. Nu ska jag gå och lägga mig för att sedan vakna upp som 17 år. Imorgon är min dag!

dom vill lära dig gråta och le.

vill tillbaka till sommar.

i wanna do bad things with you

Började med middag hos Josefin med Malin Hanna Carro Elin Lina. Och sen åkte jag vidare till Sara. Fin kväll!

the bitch has left the building

Vi hade historia.
Vi lekte arg John Travolta. ( sagas tumme när hon fotar?)
vi dansade.
Jag och Saga cyklade till Ersboda för secondhand shopping. Men vi stannade för lite glass. Mcflurry Ahlgrens bilar,yummi!
vi hittade fina tröjor till varandra.
Saga köpte denna mysiga tröja.
Jag köpte dessa. Vi kallar dom "Hooker Shoes". Tänkte andvända dom när det fest.

lära dig hur vinden vänder

okej, nya tag. NU har jag läst ut världens bästa bok, the hunger games. Helt sinnes så bra. Precis min typ liiiksoooom. aja LÄS DEN. Fredag imorgon, woohoo. Godnatt.

en fin person

Min mascara rinner och mina kinder är väldigt blöta.

jaa nämen vi gillar sånt där med matematik

skönheten/odjuret???

tisdag kväll wooho

Ikväll efter träning på USM stack jag och skönheten på bilden ovan till nolia för att se en fotbollsmatch. Stinas bror spelade. Godis hade vi köpt med oss också, sådär bra mat efter träning ni vet. Kallt och regnigt men ack så man saknade att spela fotboll. Sådärja då kan jag blicka tillbaka på detta inlägg om några år och komma ihåg att jag såg på en fotbollsmatch, trevligt. nu ska jag krypa ner under täcket.godnatt alla!

bara för att jag vill tillbaka till känslan när man stod där


att le är så jävla bra


my milkshake brings all the boys to the yard


pumped up kicks

ph1: från milk. ph2: från Hanna. ph3 & ph4: från modellbloggen.

Hos pappa

japp, nu befinner jag mig i baggböle. bakpotatis till middag, mmmm. borde starta en matblogg. ist för dagens outfit, dagens mumsbit! jaa, varför inte?

HEEEEEEEEEEEEEEJJJ VAD ROLIGT

Ni vet den där känslan när man vill slå på något väldigt vädigt hårt bara för att liksom? aa bra. Så känner jag ungefär nu. Eller ne ta bort bara för att liksom och läs: för att jag hatar debattartiklar. okej inte hatar. ogillar väldigt starkt. okej nu försöker jag bara skriva mycket för att slippa debattartikeln. OKEJDÅÅ. ja ja jag skaaaa göra det. jaaag skaaa. fast behöver jag egentligen? JA DET BEHÖVER JAG. snart. för nu behöver jag mat. åt nyss middag. men vill ändå ha mat. MAAAAAAAAAAAAAAT.

oj oj här var det bilder


igår tog vi klassfotot

fin.
Mattanten frågade ifall vi var kissekatter.NEJ VI ÄR WARRIORS FÄR HELVETTTTTE.

hehe

First day of school you walk in like:
Having a song stuck in your head while taking a test, BITCH NOT NOW
That feeling of satisfaction when your comment gets more likes then the status:
When someone says my name in their conversation:
That awkward moment when you're talking in class, then your friend stops talking and you see that your teacher is looking at you:
that awkward moment when you trip over your own shoes:

skrillex

Instagram e kung.

oh.hello.

Blev en aning förälskad inne på Scorett.

Igår

Hej, jadu varför är jag upp så jävla tidigt? JÄVLA KATT! svar nej mina tår är inte en leksak. Iallafall igår efter att vi sett en dansföreställning, Vertical Road av Akram Khan, på norrlandsoperan vandrade jag Fellan och Saga vidare till Wayne's Coffee. jätteintressant, skriv ner.

RSS 2.0