wohooso

JAG ÅKER TILL THAILAND/KAMBODJA IMORGON. EN MÅNAD. FYRA VECKOR. 2419200 SEKUNDER. SEN ÄR JAG HEMMA! springer runt och packar/dansar/hoppar/skriker med mamma och syrran. Ha en bra jul allesammans! 

2010


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHA.

Senaste

tränat, sett bästa kompisen på musikhjälpen, haft lilla julaftoon hos mormor, druckit mjölk, gått på stan med Evelina och Jessica, lucia osv osv osv.

Happy Birthday!

 
 
    
Alltså idag är den ingen vanlig dag bah sådär. Nä, idag fyller denna spillivink 17 år. En spillivink som heter Stina. Och Stina är så otroligt fin och snäll. En såndär världsfin person. Grattis till dig bästis!!

söndag idag

 
Hej, Jag har fan varit duktig idag. En lista på allt? Javisst.
  • Bakat
  • Städat
  • Tränat
  • Pluggat och lyckats göra bort två arbeten
  • Busat med hundarna UTOMHUS MED TÄCKBYXOR
  • Julpyntat
  • sett TVÅ James Bond filmer
  • Lagat middag
  • Hjälpt pappa med att sätta upp ljusslinga i ett träd. Ni kan kalla mig Tarzan.
Detta är fasen bra för att vara en söndag. Eller iallafall för att vara mig.  Jag hoppas ni känner er dåliga nu, ni som inte gjort ett skit. Jag äger. 
 
 

fredahh

Igår var jag på releasefest för Johan Bäckström och Erik Frimans nya platta Mästerbotten. Fint, öl,dansa, kallt och kul.

BOOM!

ÅH JA!! JAG KLARADE DEN TEORETISKA DELEN FÖR JÄGAREXAMEN!!! FET JÄVLA PROVET! FYFAN VAD BRA!! FET KRAM TILL MIG SJÄLV!! YES YES YES YES YES. 
Kändes typ såhär bra:

hörru

hej. Stina, ni vet min fina vän som befinner sig i Usa skrev detta till mig igår. "ja det börjar bli kallare här också, i måndags var det bara 19 grader". 19 grader. 19 GRADER. vi har -19 grader. -19 GRADER. ville bara skriva det. Och lägga upp dessa egobilder. Bild 1(t v) = Såhär glad är man när det är 44 dagar kvar till Thailand. Bild 2 (th)= SÅHÄR glad blir man när det är 13 dagar kvar till Thailand. Jag vet helt otroligt, man blir så glad så tänderna visas. ASSOOÅÅÅ SHIIIT.

jag saknar detta

 
...när petra var såhär otroligt fin på en resturang uppe på ett tak. Hit gick vi igen, det var så fint och bra. 
...alla poolhäng. Krigen om vem som skulle ha en luftmadrass. Och jag saknar att göra bomben precis bredvid någon som flyter omkring och solar.mehehe.
...alla middagar tillsammans.'
                  ... den otroligt fina solnedgången som fanns utanför balkongen varje kväll.

..OUZO FÖFAN.
                    ...att förfesta på balkongen. Solbrända och tillfixade för kvällen. Och Lina DJ såklart.
                  ...att dansa på sängar tills klockan är 6 och man bestämmer sig för att sova i dom istället.
 
..att skratta hysteriskt åt Julia,aka ALIBABA, som somnade. 
..att ligga på den stekheta stranden med hundratals andra bakis-ungdomar.
...alla gruppfoton. Här är inte alla med men.
...att dricka dessa shots.
.. att dansa på baren! Är man på ungdomsresa så är man. OKEJ.
 
Ni fattar, jag saknar kos.
 

nämen tjenare

 
 
Det här är kanske det enda jag åstadkommit med idag. EN STOR FET JÄVLA FET GOKÄFTSMÄLL till mig. Förhoppningvis ger jag mig EN STOR FET JÄVLA FET GOKRAM imorgon istället. 

*Vi vill varna känsliga tittare för idioter*

 
 
Igårkväll åkte jag, Saga och Felicia ner till sf för att se Taken 2. Vi hade salongen för oss själva och jag hade köpt med mig halva Mcdonalds. det va niz. Hur som helst så var vi på värsta flumm/"tänk om man vore agent" humöret efteråt och bestämde oss för att spela in denna trailer till vår film som kommer ut i Janurai. Mitt skratt påminner förövrigt om en mås som satt något i halsen men det hör till handligen.typ.


Söndag

Skypade med my man idag som har bosatt sig i USA i ett år och lämnat migkvar häri Umeå för att ruttna.Fin är hon iallafall och jag saknar henne så mycket. Annars idag så har jag sett gamla julkalendrar och pluggat. Söndag ni vet.
 

På stan med syster

Vi gick på stan i jakt på bikinisar(till thailand, 18 dagar kvar!!!11!) och hittade INGA. För det fanns inga. Eller jo med barbie på. yey. skit.


RSS 2.0