mat. sol. kusiner. felicia.

 
 
 

Måndag.

Jag och Felicia dricker smoothie och gör absolit ingenting. Nice.

Fredag

 
 
 
                     Kvällens plus: Stina Sehlstedt. Kvällens minus: Jag gick runt med toapapper under skon. 

prat om låtar

Okej låtar. Musik. Att stänga bort världen i sina hörlurar och låta sig svepas med av.. yada yada och sånt som så många fint uttrycker sig. Det äger ju, eller hur?
Särskilt när det är sånna där låtar som man blivit nyförälskad i och som man spelar heeeeeela tiden tills man blir less på den eller tills radion snappar upp dom och förstör dom. Nyförälskad just nu är jag i Zacke och hans ger mig ingenting, Petter och Daniel Adams Ray- Håll om mig och Mando Diao - en sångarsaga. (såg ni den på grammis förresten, OÄMGÄ så bra.) 
Eller ni vet den där känslan då man känner sig typ snygg, swag, YOLO och man drar på sig sitt runway/catwalk face och höjer volymen. Då sätter jag på låtar som Run the world med Queen B eller King Kong med AMPLIFY DOT. Eller åh ja. Cykelturen in till stan. Sweet disposition med The temper trap. Eller alla snook låtar.
NÄ JAG VET. Den där perfekta "åka-buss-låten". Typ Mumfords and Sons nyaste album. Perfekt. 
När jag pluggar spelar jag alla biggies låtar på såndär soft datorvolym. Vilken dude va.
 Eller dom där låtarna som alla kan texten till på fester. Snook- Kommer ifrån. Spice girls - wannabe (gärizzarna går wild and crazy med håret och förvandlas till 10 år igen när de vickade höfterna framför spegeln med en hårborste som mick). Kick out the epic motherfucker- Dada life ( de legendariska veven på den också, lol). Teenage crime - Adrian Lux. wunderbar. Kärlek vid sista ögonkastet- Maskinen. Eller varför inte slänga in alla låtar med den duon. Eller bara det att alla automatisk rör sig neråt när Flo rida sjunger Shawty got low, low, low.
 
Nä kärlek till låtar va polare. Hej. 
  
 
 

Torsdag.

Sov över hos Felicia igår och vaknade upp av att hennes katt attackerade mina fötter som om det vore på liv och död. Hon fick livet iallafall och min fötter tog döden. Lite senare bjöd vi Magnus, Ludvig och Saga på våfflor, minipizzor och annat gott. Vi drömde oss bort till London, dansade och sjöng med till one direction. Haha. Det ägde. Sen förövrigt så måste ni lyssna på Alex & Sigges podcast. Kloka och trevliga män det där. Helt fast.


Sol. Plugg. Trötta ögon.


11.41

Idag är en såndär " en stor kaffe tack" dag. Men detta ska fan gå. 

Blue Jeans - Smims & Belle Remix

 
Thismahmadface. Bussen var sen och det var kallt. Jag skulle ner på stan för att möta upp Jonna på Wayne's, jisses vad längesedan jag träffa na. Kul var det iallafall! Tre timmar senare så somnade jag bredvid en fin. Japp.  Nu sitter jag och Felicia på stadsbibblan. Pa100 come at me!

Så var det söndag igen.

 
 
 Och då är det dags för lite söndagsporr. Jävlar vad snygg hon är.
Helgen har varit väldigt bra, har lyckats hinna hänga med alla favoriter. Saknades bara en dag med Stina (miss u hun). Och Saga kommer hit när som helst för lite plugg. Yes helt klart en soft helg. Och ni som såg melodifestivalen igårkväll...är det bara jag som går runt och sjunger på " en riktigt jävla schlager"? haha. 
 

Hej. Några bilder.


Resan del 3

Tillbaka i Thailand som sagt. Här i Bangkok på en Skybar. Det var helt sjukt coolt. 
Nästa dag sa vi hejdå till varandra då vi ännu en gång skulle skiljas.Men denna gång för att sedan träffas i Sverige . Som ni ser så var vi inte sådär jätteglada. Kan bero på att klockan var 5 på morgonen också men.
Jag mamma och Erika begav oss till Koh Tao. En buss och båtresa senare så var vi framme. Helcool ö och vi här tog vi det bara lungt.
På morgonen blev det lite spontant då vi hade 5min på oss att hinna med en båt som skulle ta oss till en annan ö. Detta paradis till ö heter koh nangyuan. Eller även kallat sköldpaddeön. Shit vilken magisk ö! Här stortrivdes vi.
Nästa dag började det regna vid vår strand så vi tog en taxi till en annan strand, freedom beach. Jävligt soft, baren gick ut över vattnet och spelade reagge musik och bjöd på öl. Vi simmade runt hörnet och kom till en annan strand och sedan simmade vi vidare igen och kom till en annan strand. Jävligt nice förmiddag. 
 
Påvägen hem hittade vi en fin liten resturang som hade en gunga och flip flop parking. 
Ah, sedan stod vi med alla väskor och väntade på bussen. Vi skulle tillbaka till Bangkok!
 
I bangkok shoppade vi det sista och jävlar vad trött jag var hela tiden. All sömn man gått miste om under resan började komma ifatt en. 
Gick lös på skor och hittade massa snygga.
 

Nästa dag hade vi en bilresa som innebar 4 stopp, det första var detta. Bron över floden Kwai.
Andra stoppet var en Elefant by.
Tredje stoppet var tammefan så fränt att jag dog. Tigertemplet! Jag har fan rört och gått i koppel med en tigerjävel.
fjärde stoppet, flygplatsen. Detta dock i Arlanda men.
 
 
Och ja det var det. Den bästa resan so far. Jag har haft så underbart kul. Vi maxade varenda dag och det är jag så jädra glad över. Jag är hur nöjd som helst med denna resa och hoppas på att det kommer bli många liknande resor i framtiden. boojaa!

Fikamys

Hej. Sitter just nu på Wayne's med Felicia. Dricker lite kaffe. Pratar lite. Vi skulle plugga, ha! Så blev det inte. aja kul att träffa kvinnan igen!


onsdag idag japp

 
Efter att imorse vaknat upp med ett par vader som inte alls var så okej som igår så ville jag 1. lägga mig ner på marken och slå med armar och ben och skrika fula ord 2. Slänga tallrikar på golvet och självklart skrika fula ord. 3. skämma bort mig själv med en nice frukost(och tänka fula ord i skaLLN). Det blev alternativ 3 som ni ser. Jag menar juice i vinglas, girl got some class.  Även fast mitt sunkiga filter på denna bild inte gör så att den ser hur nice ut som helst, så var det faktiskt det. förlåt för att jag inte got the skills som flora och emmylinnea. Jaja nog tjaffsat om min jävla frukost, vem fan bryr sig.  
Hemma ännu en dag alltså och rullar på tummarna. Kan ni förstå hur drygt det är när man har all energi i världen men inte kan röra sig från sängen? SÅÅÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR drygt. snapchatar sönder mina stackars kompisar. ( haha så himla fult snapchatar sönder.) Herregud håller på bli galen, hjälp, nu säger jag hejdå. bäst så.

who shot ya

Hej mannar. Fettisdagen idag. Eller fet tisdag. Eller bara semledagen. Okej. Har hittills borstat tänder, nudå?

11 februari

 11 februari. 11 februari? 11 FEBRUARI?! hur hela friden har den gått så fort? ah shit. Jag har börjat kunna röra mig mer normalt nu iallafall och går nästan som förut. Snart är jag fan spider man igen. Är ledig från skolan idag och imorgon men sedan förhoppningsvis på onsdag är jag tillbaka på skolan. YES!
Det är konstigt det där att man saknar skolan. Eller man saknar ju att hänga med polarna, klottra skolans väggar, elda papperskorgarna på toan och kleta tuggummi under skolbänken. Själva läxorna och skit vill man ju inte tillbaka till. För jag menar när vi gått ut. När vi sagt hejdå till gymnasiet och har hela världen framför oss (lol hatar det uttrycket, och hatar att det typ är sant) så kanske vi sitter där arbetslösa med en tändare i handen och saknar papperkorgarna.Eller så sitter jag där själv och vill tillbaka till skolan för där fanns kompisarna, gemensamheten och den där patetiska tryggheten att man har något att komma tillbaka till. Ändå fast man vill slänga tryggheten åt fanders och ta an världen man har framför sig (lol igen) så känns det lite läskigt att den försvinner. Don't get me wrong now, jag kommer vara så löjligt lycklig när jag skriker ett år kvar till alla 95:or och veta att jag klarade skolan men kan ändå inte rå för att tänka denna flummiga tanke. Det viktiga är kanske bara att säga till sig själv att det löser sig, för vafan det gör det ju. Jag är så redo jag kan bli för studenten iallafall.
Jag förstår inte riktigt vad min poäng med denna text var för den saknar röd tråd och ett bra avslut. Men ni som känner mig personligen kanske förstår mig, typiska Emma Lind tankar. Tror det är mina smärtstillande som snackar.
Mitt avslut blir YOLO bara för att det också är så jävla lol och sant. Och så en seriös spegelbild på det. Hejdå ;P:P:D:P;P.):).p:P

resan del 2

Första bilden efter att vi korsat gränsen till kambodja. Dessa bussar levde vi i de följande 8 dagarna.
Första stoppet i Kambodja blev Sihanoukville och detta hotell. Vi kom hit sent på kvällen, så denna bild är tagen nästa dag.
Efter poolen åkte vi som inte ville bada längre ( jag mamma och robin) till en jättestor marknad.
Efter marknaden hamnde vi på stranden och vid en strandbar som hade pyttipanna. Snopna blev vi när ägaren frågade på svenska om vi ville sitta nere vid stranden.
Här badade vi, köpte armband och åt frukt.
 
 Nytt ställe. Här har vi landat i Phnom penh. Kambodjas huvudstad. Vi fotade inte så värst mycket här, men det var väldigt fint. Pool, jacuzzi, gym och välkomstdrinkar? alla blev så sjukt förvånade när två män kom med brickor fulla med drinkar och sa welcome to Phom Penh. Jag kände mig som en filmstjärna. 
Första dagen började vi på Choeung Ek Killing fields. Det var hit pol pot skickade människor för att döda dem. Ni vet Pol pot va? Det var riktig hemskt. Intressant men så fruktansvärt.
Nästa stopp blev fängelset där människor torterades innan de skickades för att dödas på killing fileds. Vill inte gå in på detaljer, detta var riktigt jobbigt att se.
Okej mat och senare ut på vägarna igen. Både Kambodja och Thailand har sånt där smart trafikljus som räknar ner, väldigt praktiskt måste jag säga!Och sen mopparna... dom finns ÖVERALLT.
Nästa stopp blev detta palats.
Vi gick även ut i Phnom Penh. Drack bland annat öl på en balkongbar. 
Vi begav oss senare vidare till vår sista stad i Kambodja. Siem reap. Hit tog vi oss med en 6 timmars båtfärd.Man kunde sitta på taket, eller längst fram eller stå på sidan elelr ja göra som jag och nästan sova hela jävla resan INNE.
 
Vi gick på ett fint hotell för att äta middag och hittade dessa störtsköna stolar som vi var tvunga att fota oss med. Fattades bara en cigarr hos Robin. 
Nästa dag åkte vi genom en "fiskby" med två olika båtar, det var väldigt häftigt.
Lite mat och hängmatta på det och senare vidare in till Angkor Thom. Området där alla tempel befinner sig.
Först stannade vi för att köpa en väldigt snygg tavla som numera pryder väggen hemma.
Första templet blev Ta Prohm eller djungeltemplet som det också kallas. Har ni sett Lara croft? Då har ni sett bilder från detta tempel och även några andra. Men trädet jag mamma och erika står framför kallas för "tomb Raider" trädet. Ja, för turisterna alltså. 
Vis slutet av dagen klättrade vi oss längst upp på ett annat tempel  såg solnedgången tillsammans med massa andra turister. Fint.
Nästa dag klev vi upp 5 för att se på soluppgången vid Ankor wat. Väldigt coolt, men nästan ännu coolare hur mycket folk det var där. Trött var jag iallafall, hej ringar under ögonen. Vi åkte tillbaka till hotellet för att äta frukost och sedan började "besöka så många tempel som möjligt" dagen. 
Middagsnap a la Tove och Emma.
Har hur mycket bilder som helst. Men dessa är några. Grejen med våra byxor är att man måste ju täcka benen när vi besöker templen och dessa byxor är så otrligt sköna men även svala och luftiga. För varmt var det. Vi slutade dagen med ta en elefant upp på ett berg för att se på solnedgången.
 
Dagen där på beökte vi ännu ett tempel men även:
En krokodil farm!
 
Japp detta var Kambodja. Efter denna dag åkte vi över till thailand igen. Det första vi gjorde över gränser? SEVEN ELEVEN.
En sista del 3 kommer också snart! 

Hej alla

Såhär ser jag ut just nu! Vissa vet om detta, vissa får panik när jag berättar och andra ställer 639938frågor. Haha, så jag berättar här. Lite kortfattat. Ja, jag jag opererat mina vader. Jag har haft kronisk kompartmentsyndrom men förhoppningsvis säger vi hejdå till det nu! orkar inte förklara vad det är ni får googla. Det var i torsdags jag låg på sjukhuset och farbror doktor fixade mig. Men allt gick bra, jag mår bra! Kommer vara uppe på benen inom några dagar. Tills dess är jag sjukt uttråkad och kommer troligtvis se allt som finns att se på viaplay. Wey. Aja that's me right now. Nu vet ni. Ska käka glass nu.


oh shit

 

Resan del 1

 Okej,denna del har troligtvis de sämsta bilderna eftersom här har jag bara mobilbilder! Klantiga som familjen Lind är så slarvade vi bort vår kamera efter halva resan, men vi köpte en ny direkt efter. Så del 2 kommer var u bra kvalla. Men denna del är alltså bara i mobilkvalla.  Har troligtvis skrivit jäkla flummigt också, men yolo.

 
Efter lunch och kortspel i 3 timmar på Arlanda satte vi oss äntligen på planet som skulle ta oss till bangkok! Det pirrade i hela kroppen! Jag och Erika gjorde  danser på planet tillsammans med en manlig flygvärdinnna för vi kunde ej sitta still. Taggade? JA! 
Framme! Jag mamma och Erika samt Johan blev upphämtade av Zen på flyplatsen, han tog oss till Hua Hin där familjen Sjöberg väntade. När vi efter 4 timmar var framme slängde vi oss i poolen och sen gick vi ut för att äta. 
Nästa dag! Vi la oss vid poolen en timma och sedan tog vi en tuktuk för att kolla staden. Mot shoppingcentrumet!
Första stoppet, Market village, ett stort shoppingcentrum där mina pengar försvann, hah nämen jävligt bra shopping! Vi stannade på starbucks också för en iskaffe.
Vi hittade Swensen's och svennar som vi är så skulle vi alla fota detta moment. 
Vi åkte sedan till stranden, det var till en början mulet med det sprack upp senare och wipps så fick vi alla lite färg på kinderna.
Senare på kvällen var det hur vackert som helst vid poolen på hotellet. 
En kväll åkte vi och hälsade på Kenneth där vi käkade middag! och senare kom turisten i mig fram då vi gick förbi ett träd som lyste påväg mot en nattmarknad , MAMMA FOTAAA MIG. 
 
 Aptemplet! Jävligt coolt men satan vad rädd man var också. Eller alltså, aporna kom så nära och hoppade upp på en och drog i klädera osv osv osv. Bilden längst upp till vänster förklarar känslan då man kom dit. haha. Man gick upp för en lång trappa och så kom man upp till själva templet, det var jättefint.
 
Efter tre dagar i Hua hin satte vi oss alla i en minibus. Nästa stopp kaeng khro! 
I denna by har familjen Sjöberg ett hus, ett väldigt fint sådant. Här firade vi jul, spelade volleyboll, gick på marknader, körde moppe, fick massage, gick till frisören 13454 gånger för att tvätta håret. 
Verkligen supermysigt i Kaeng khro men jag mamma och erika bestämde oss för att dra vidare. Vi packade det nödvändigaste i var sin ryggsäck och tog nattbussen till Bangkok. 
Här maxade vi varendra liten sekund. Vi åkte båtbuss, skytrain, gick på helt störda shoppingcentrum som var lika stora som hela umeå, vi hamnade på coola klubbar, vi tog en öl och banana split på 456 olika barer. Free wifi OFC.)):):) Vi besökte ett ocean world, gick på madame tussauds och tog en utflykt till floating market. Floating market var hur coolt som helst, ett tips! Efter detta tog vi vårt pick och pack och begav oss till en ö som heter Koh Chang. Där skulle vi även möta upp familjen sjöberg samt en del av deras släkt som hänkade på.
 
Syster på färjan över till Koh chang. Vi har varit på Koh Chang förut så det var kul att känna igen sig. 
Vi hann precis fram till solnedgången och passade på att fota. Jag och pernilla swingade runt som två galningar.
 
 
Nästa dag åkte vi till tree top adventure. Har inga bilder där ifrån, men ska få tag i det och berätta mer om det senare för det var så sjuuukt bäst! Här stannade vi iallafall till vid en wiew point och käkade lite mat.
Vi hennatatuerade in KOKO på våra handleder. För hela resan sa vi alla KOKO! Hahah.
 
Nyårsafton! Och vi började dagen med att hyra en speedbåt för att åka runt till olika öar omkring och även för att snorkla. Det skvätte vatten som tusan när båten gasade så därav luftmadrassen och snorkeln,haha. Det roliga som man inte ser på bilden är att Erika sover bakom cyklopet,haha.
 
Sista stoppet blev en ö där bara apor levde, vi slängde lite bananer till dom och åkte sedan tillbaka till hotellet.
Nyårsafton och såhär fina var Tove och Erika.
Nästa dag! Vi åkte till en kallkälla och det var huuuur coolt som helst. Klart och kallt vatten, man kunde bada i vattenfallet och hoppa från klippväggarna. Här mådde vi bra!
 
Efter kallkällan hyrde jag Robin och Dokk moppar och körde runt ön! Helt sjukt underbart.
 
Nästa dag packade vi in alla i bilarna och satte kurs mot Kambodja! Men det bli del 2, japp.
 

senaste dagarna


RSS 2.0