26 juni

okej jag vet att jag sa adioas amigos, men jag fick snabbt tillgång till en dator så here we go!
Sommaren går ända ut i fingertopparna på mig just nu!! Om bara alla dessa prepare to die-molnen kunde försvinna och låta solen titta fram så hade det varit ännu mer trevligt. men allt kan man inte få eller hur? aja, sol eller ej sol så är det dags att tagga till för imorgon bär det av till Borlänge,( PEACE AND LOVE ÄNTLIGEN! WOOHOO!!) positiva: eh allt? negativa: vad fan ska man ha med sig?

jobba.äta.sova.

Hej! Det är jobba äta och sova som gäller just nu. Och eftersom  jag sticker till stugan över midsommar så kommer jag nog inte skriva här nå mer, förens efter peace and love. Efter peace väntar yttligare en veckas jobb med sedan är jag all yours! ha ett superduper bra sommarlov så uppdaterar jag snarast! PUSS PÅ ER

heeeeeey!

min energi går på tomgång. har rensat ogräs hela dagen! så nu har det blivit ett vana att böja sig ner och ta bort något som egentligen inte borde vara där. vilket är ett pluspoäng för mitt rum som numera skiner. imorgon ställer jag klockan på 5 eftersom de gula svensk mark servicekläder ska vara på klockan 6. tackar mig själv föt att jag var förnuftig nog att gnälla till mig en moppe för ett år sedan. Annars hade jag varit tvungen att cykla till ålidhem. nu ska jag lägga mig i bastun och låtsas att jag steker min hud i grekland...έχουν μια καλή στιγμή!

hej sommarjobb

Imorgon börjar jag jobba. klockan sex ringer mitt alarm och då ska de gula varsel kläderna på.  håller tummarna för att detta inte slutar på sjukhuset. haha!!

vi tre och en kamera


YEAH

HEEEJ. Känns faktiskt lite mesigt att säga sommarlov när halva umeå(känns typ så) skriker "för vi har tagit studenten"! MEN SOMMARLOV ÄNDÅÅ! WOOHOO! TAGGA

FELICIA FELLAN THÖRNStröm

Du lär ju hata mig för vissa av dessa bilder.men i don't givaaa. Felicia, jag är så himlans glad över att jag har fått lära känna dig. Du är en sån underbar person. Du är värd en påse med guldstjärnor. nej vänta fem påsar med guldstjärnor. Babe, grattis på 17årsdagen!

fika med klassen

Fikade med klassen på café Göteborg idag, eller ja typ halva klassen eftersom den andra halvan inte kunde komma! menmen trevligt ändå.  Annars idag har jag kollat ett litet tag på slaget om midgård(grattis Arena kultur!) och sen bara slappat hemma innan fikat. Imorgon gäller genrep inför skolavslutningen och sedan klassens dag tillsammans med mupparna. ( musikprod) kulkul!!

Jessie J

Älskar henne. Snart snart snart får jag se henne.wiiho.

mörkblåa

Nya från Secondhand.

Den är mörkgrön, inte såndär färg...

YO! Som sagt blev det stan med mormor idag och kom hem med en mycket fint linne från WERA, den lär ju dyka upp på bild någon gång! Kom även hem med denna bikini från bikbok.

trött tjej med ostbågs smulor runt munnen som måste duscha.



Just nu sitter jag öst på stan hemma hos mina bästaste Stina! Vi ska käka polly och se på Charlie St. Cloud. Sen ska vi nog nanna kudden. Imorgon är jag ledig och då ska jag passa på att kolla på en skolavslutnings klännig/linne tillsammans med mormor. shit, snacka om att man redan tagit sommarlov!!wiihooo!!tummen upp för det!

Flashdance

Favorit.

Hos mina kusiner

Från i Fredags.

Lördag

Mobilbilder från igår när vi grillade på klipporna i baggböle. Det var många fler också (från Annas klass )men de hamnade inte på kort. Vi åt brända marshmallows och några badade i forsen. Påvägen hem gick jag Ina och Saga rakt in en fest. Dupstep, rökmaskiner, laserlampor och öl. Och en norska som Ina inte förstod ett enda dugg om vad hon sa.  Sedan åkte jag Saga Anna och Ina hem till mig med glass och bläbär. Slut på kvällen!

pool

facebook bilder av Hanna
Såhär har min dag sett ut. Så jävulst underbart!

Rihanna vinner.


två fina

via tumblr.

sometimes i think sitting on trains

Känner att det är dags för en weekday runda.

två ego och lite text

Hej allesammans! Vilken väder!! kring 30 grader i solen är ju helt fantastiskt underbart. skulle vilja fylla ut den meningen med några hundra fler positiva ord för det är så jag känner. Alla går runt och ler och äter glass. Jag tor nästan hela midgårdskolan hade barbent idag och det var(och är..) inga moln på himmelen. Jag har inge mer intressant att säga än att vädret är super, skolan är super, kompisar är super och jag mår super! SUPER HELT ENKELT.

VANILLAscented

vanillascented
Så fint. Vill kopiera rakt av.  en sak till, jag längtar till mitt hår växt till samma längd som hennes. också så fint.

your daddy must have been a drug dealer, why?

VÄDRET. nästan 30 grader i solen. Alla våra lektioner var inställda idag så jag Felicia och Saga tog cyklarna till ok parken och friterade vår hud. Skagenröra och bra musik. och hej illröd rygg. haha. Iallafall till nutid, efter denna goda middag tar jag på mig joggingskorna, pluggar in the cataracs i öronen och tar mig an arboretum norr svängen.

peace alla coola




Idag har jag på mig min rosa baddräkt. ja alltså och mina svarta jeans då,haha.
fasen den skulle varit röd och djup urringad, baywatch here i come!


7 juni


Min hjärna har tagit semester nu. Och det känns kriminellt brabrabrabrabra. Kan ni fatta att man snart får sommarlov? SOMMARLOV!? vänta va???? och sen peace and love. vänta var inte jag nyss 10 med pärlor i håret? seriöst tiden kör på turbo. men jag klagar ej, jag mår KAABAAM. hej kom och grip mig.

tusen bitar sol splittrades


jag stirrar på dig i en evighet och när du äntligen möter min blick kollar jag bort.

Tjenna hörrni. Vilket väder det har varit i helgen! Och imorgon verkar det bli lika fint. Jag äter keso mackor, granatäpple och dricker chokladmjölk. Lyssnar på Kings Of Leon i bikini och ler åt inga speciella saker. Jag bara ler helt enkelt. Lyssnar på P3 och dansar till musiken. Jag hjälper mamma med trädgården och doppar mig i havet. Jag hoppar studsmatta och vandrar sedan barfota till stranden.
Även fast Umeå säkert har det skitroligt i helgen med fester, stan, kajen, sparken, älven, ängarna och kompisar. Så är livet här ute vid havet faktiskt jävligt behagligt. Och just nu vill jag hellre vara just precis här än 2.5 mil härifrån.

Adele

Modellbloggen visade denna video. Bästa tipset på youtube på länge.

ikväll


22 minuter

Jag har hittat massor med fina baddräkter att ha jeansshorts till här i stugan. Bland annat denna rosa grej.

grodan och jag

Jag och Stina förra sommaren. Alltså kan ni fatta att det är sommar? Solen, havet och sandstranden.JAG ÄLSKAR BETTNES. Havet är svinkallt men det skiter jag i, har redan badat en gång. Och om jag känner mig själv rätt så kommer jag doppa mig igen. ikväll kanske? Världens storm är det ju dock men äsch.

när jag gråter är lyckan din

Hej alla! Som sagt kommer vara i Bettnes hela helgen och det är där jag befinner mig just nu. Det är powerväder vilket har lett till att jag numera kallas tomaten..aja. Här har ni allafall en bild på en av sakerna som jag fyndade på loppis.  10 kronor fick jag betala fö den. KAABAAM.

kroppen fylls med adrenalin

Så jävla dryg bild att kolla på länge. haha. Idag är jag glad glad glad, vi dansar i en danssal just nu och sen har vi pilates sen slutar vi!! WOOHO. Långhelg here we come.

That moment when you're home alone

image

And you do whatever you please

image

image

image

image

Then you hear some noise..

image

¡HOLY SHIT, THEY’RE HERE!

image

Then you run to your room like:

image

- Your mom: “What the hell are you doing?”

image

Nothing mom, studying.

“Are you sure?..”

image

Mom please, who do you think I am?

image

“Oh, my child is so smart!”

image

And when she leaves:

“If only she knew!”

image


RSS 2.0