peace and love

 
Jaa! Nu har månader förvandlats till veckor och veckor till timmar, och det är inte många kvar. 

midsommar


Konfirmation

 
Min fina syster Erika blev konfirmerad i onsdags. 

she said

 
Hej, jag vet fett cool. äreeee nice med sommarlov eller vad!? Nu åker jag ut till stugan över helgen för midsommarfirande, volleyboll och sånt man gör i en sommarstuga. Och nu är syrran äntligen hemma från sitt konfirmationsläger, weeehooo. Peace and love om 4 dagar......YES!

genom mobilen senaste dagarna


Felicia 18 år.

Födelsedagsbarnet!
Fick order om att publicera en bildbomb, mission completed. Detta var alltså från i fredags då finaste Felicia fyllde 18!! Kvällen fylldes med sol, skratt, smörgåstårta, vin, fina sugrör, jordgubbstårta, ballonger, helium-flumm, musik, sverige-england matchen, dansa, kuddkrig osv osv osv.

Skolavslutningsdagen


Myshelgen med bästa kusinerna, osså kossan Berit.


Är världsglad.


Välkomnar "Limpan" in i familjen. visar bättre bilder senare, hon är hur fin som heslt.

Bästa Stina.

Från igårkväll. Stina sticker till spanien idag och sen vidare till frankrike! Kommer inte hinna träffa henne på 4 veckor ungefär......så tvingade henne att dejta mig igår. Ha det bäst grodan!

 


but it's quite ok for a gangsta to wear sandals

JA jag gillar att göra grimaser, såärebah. lol. Detta var min frukost iallafall. Efter skolan  gick jag förbi Bikbok där de hade 50% på allt,hela butiken var som ett stort hav av krigande tjejer. Jag krigade jag också. Fick bland annat med mig ett linne som halva umeå kommer vandra omkring i, den syns lite på bilden! Den är vit och virkad/spets osvsovosvosovosov. 100 KRONOR, ja tack.
Sen var det tänkt att jag skulle se ut såhär idag.Jag hade borstat tänderna och allt, jag satte mig på cykeln och frös arslet av mig ungefär. Slutade med att jag kom till skolan i träningskläder...
Okej nu ska jag ta tag i massa fakturer, bokföringar, kundregister osv osv. pengar pengar jobb jobb. varför kan man bara inte vinna en milijon på lott istället?

Ser ut som att jag lyckades.


Posar i spegel, heja Sverige, dansa, gorilla.

 

 


baywatch faaaaaaaaail

Alltså ibland får jag bara till det, så jävla snygg.

Fredah.

Slutade 11. Åkte till Subway och tryckte i mig massa kakor. Mådde fan. Tänkte JA jag går på ett bodypump pass. Dog. Cyklade hem medan mina muskler skakade, bilförare måste trott jag haft myror i brallan seriöst. Efter middagen träffade jag Felicia och sen vidare till grubberevyn. Tadaa! Min dag. Lyckades även precis missa spöregnet när jag var påväg hem, JETEGLAD.


RSS 2.0