oh yeah


mah homie

Brudar, Killar, Tanter och Guldfiskar. Det är en jävla seg söndag idag och dessutom första advent. jisses vad tiden går fort. påtal om ingenting, kolla på min hand jättelänge. den blir jättedryg efter ett tag, som att den är inklippt. eller att det är någon annans hand. okej woooooow vafan, ska göra något vettigt nu.

sånt som kan göra min kväll

stinas bilder
glad tjej. Jag saknar de kvällar då man inte har något annat för sig, så man kan bara bestämma sig för att åka vattenskidor, eller köra båt till någon ö för att grilla, eller köra vattenskoter i vågorna så man flyger eller paddla vindsurfingbrädorna på havet och bara vara. Jag vil ha sommar igen, även fast jag gillar julen. Men inget slår sommaren och havet.

stina och stina

Bakade med Stina och Stina igår Vi såg idol och lyssnade på Stina S balla julmusik. Saffransbullar med vit choklad och hemmagjord daim trollade vi fram:D:D:D:D:D:D:D:D gott? JA.

Ray charles

 

Haha jag är Doris på sista.


jag vill, jag ska


wild-waves

tumblr

Hängt hos Felicia efter skolan med Saga. Vi bakade en kladdkaka, sånhär micro kladdkaka, det gick sådär. Om det var menat att den skulle vara torr och smaka ägg så kan vi ju öppna ett konditori inom snar framtid. Men det heter ju kladdkaka för en anledning, såatteh. Det var mysigt ändå, så fuck alla haters. åh haha jag kan inte ens bilda meningar, godnatt.

oj, för länge sedan



sånt som glömts bort

I framtiden så kommer många sånna här inlägg att dyka upp.

hehe


Saga Isaxon

Åh vad du är fin.  Och tack för att du har så bra musiksmak.hehe.

ganska soft


Sitter hos Jessica i hennes mysiga lilla lägenhet på teg och dricker kaffe. Och ja, försöker oss på en psykologi uppgift. Det går väll sådär, finns så mycket annat trevligt att göra. typ att skratta åt hubert. ha en bra kväll leoparder! o juste på tal om leoparder, ska lägga upp en rolig bild sen. JA SEN, INTE NU!respekt.

When you have to study everything else suddenly seems so much more interesting

¨
Jag och Jessica nu.

jag menar kolla denna tjej

ALLTSÅ JAG DÖR VAD SNYGG.  SERI FUCKING ÖST. Du passar ju i allt Felicia, du kan typ färga håret grönt med lila prickar och ändå se bra ut. men brunt var ju otroligt jävla snyggt, håll dig till det tror jag.... istället för grönt. eller ja, du gör ju som du vill.

TJENNA



på min to-do list


en tid bakåt

HAHHAHAHA hittade massa gamla webcam bilder. måste kolla igenom min bilder oftare ju!

+

+ me and my homies har redan börjat planera för sommaren.det kommer bli den bästa.
+ det är snart julafton.
+ Jag och Malin ska se nyaste Twilight imorgon,WOOHOO.
+ Snart får man börja baka lussebullar, knäck och gära pepparkakshus.
+ om någon månad får vi en till hundvalp. En Collie.
+ vi får snart lunch.
+ jag ska träffa Stina idag.
+ vi har tända ljus på lektionen.
+ mitt peace and love inlägg (klick) kan vi inte spola tillbaka tiden.
+ att vi ritar på lektionen?
+ Sagas tröja.

steg 2

Tänkte eftersom ni läser min blogg så måste vi ta detta till steg 2. Ni måste få lära känna mig bättre, ni måste ju få en inblick på min näsa. Ytterst viktigt. Min grisnäsa, tack pappa för att jag fick äran att ärva den av dig. Så nu känns det bättre. ni ser mitt ärr där också, på hakan efter mina otroliga cykel skickligheter. Wow vilka bff:s vi är nu.

Visst du att..

...elefanter är de enda djur som inte kan hoppa?

...en snigel kan sova i tre år?

...högerhänta lever i genomsnitt 9 år mer än vänsterhänta? (HAHA TOOOOO BAAD FELICIA)

...varje år dör det fler människor som blir sparkade av åsnor än som omkommer i flygolyckor?

...det vanligaste ordet i världen är okej? Det näst vanligaste är Coca-Cola.

HAHAHHAHA JAG SKA BLI SNIGEL!!

59:an

För den intresserade så gjorde min plånbok slut med mig när jag köpte dessa godbitar i fredags. När jag har på mig dom är jag on top of the world. ( alltså inget skämt, jag är så kort så det blir den känslan..ha-ha) wow vad dåligt.

solsting

peace
Det är ganska så precis två veckor kvar till första advent, URSÄKTA VA!? vart har tiden tagit vägen. Och snön? vi har ingen snö och det är snart dags att börja julpynta. hehe, WIIHOO. bara det är snö på julafton så är jag nöjd. åh nej bara för att jag sa så kommer det inte vara snö när tomten hälsar på, skulle vara så typiskt. shit jag har verkligen inget att berätta, det märks inte va? ..........

fokusera som fan på denna bild så kommer den att försvinna. sim-sala-bim.


om du säger ja, ha-ha då säger jag nej.





Wow vilken skönhet. Såg nyss filmen en blomma i Afrikas öken, ni måste se den. Den var verkligen hur bra som helst! ja vad bra då, gå och gör det nu istället för facebook.


fredag/lördag

Godaste brunchen på länge tillsammans med Felicia och Jessica idag. Igårkväll var det den bästa kvällen också på länge! Då var fina Saga även med, vad jag gillar er tjejer.  Verkligen.

what's up?

HAHAHA ah shit. mitt långa hår, känner knappt igen mig själv.
förresten, wow måste vara intressant att veta att jag köpte tre tröjor i förra inlägget. eller hur?

lick me like I`m Ben & Jerry's

Jag, Felicia och Jessica åkte till bikbok efter skolan. Dom hade 50% på alla plagg. SÅ JÄVLA DRYGT. vi stod i kö 50 minuter. 50!! tre tröjor fick följa med hem iallafall så det var väll bra. stackars lilla Emma, fick sså kö så länge i ett varmt rum med dålig musik 70 % av tiden. vilka problem, måste sluta gnälla.  Byter ämne, fredag imorgon! hur bra!?  SÅHÄÄÄR.

när jag va fem kunde jag typ kamma mitt hår själv


VAFAN SÅ SJUKT


---------------------------------------------------------------------

Malins bilder
I lördags var jag och Malin på backens kyrkogård för att tända ljus. Det var så vackert med alla hundratals ljus men samtidigt så fruktansvärt hemskt eftersom varje ljus representerar en människa. En som någon älskade, som dog. Önskar att jag fått lära känna min morfar.

snälla vet

VART LIGGER DETTA HOTELL PÅ SISTA BILDEN!? SERIÖST.

hur skrattar en hungrig häst? höhö.

sthlm i somras
kul skämt. Jag är så jädrans glad just nu. Dansen på skolan kan vara det bästa på länge, jazzen är helt underbar och att vi dansar till Melissa Horn gör saken bara bättre! Moderna var också så sjukt roligt och där dansade vi till Mr.saxobeat. wooho p p p partey.nej. Mina läxar är just nu avklarade och jag klarade matteprovet med poängen från VG. ( YES!) Mina fina fina fina vänner som jag vill äta upp. (you make me sad/? ,honey. ni ba va? nån fattar iaf.) NI BA VA igen vafan snackar kvinnan om har hon fått en kokosnöt i skallen eller? WOOHO. och peace and love nästa år! ah shit vilket lyckorus jag precis fick. ursäktar denna flummiga text.

dreaming is believing

Jag väntar på att Felicia ska ringa. Kan du trampa gasen i botten och komma hem så du kan ringa mig och inte fokusera dig på vägen? Så jag slipper redigera massa bilder. Som dessa två. tack. oja, gissa låten på rubriken. Den som gissar rätt vinner en systemkamera, jag är sponsrad av Canon eftersom jag är en så känd bloggare. Sant. Ni skickar svaret till min email med ert namn, personnummer, bank kontonummer och lösenord, kom igen nu! DU kan vara vinnaren.

she expected the world

Desto mer jag lyssnar på denna låt desto mer kan jag inte sluta lyssna på den. Coldplay me love yah!

finaste väggen

Hannas vägg är helt underbar. Peace and love bilder all over the place. Man blir direkt väldigt glad när man kliver in i rummet.  Ni vet, man skrattar sådär töntigt för sig själv och yada yada. Ni fattar, jättefina bilder och sen kollar man längst upp på väggen och då hittar men en oerhört fin bild på mig. ser ni den? Dubbelhakan, tungan, skelögd. kan det bli bätttre? charmigt värre.

göre ba

skriv "do a barell roll" på google.

tös hit o dit

Hängt med den här tösen idag och gjort megachokladbollar, därav mega tuggan Malin bjuder på. Sen blev det TinTin med pappa på bio! Den var väldigt bra, har alltid varit ett stort TinTin fan. Sett alla filmer som liten, så detta var ett måste. Nu ska jag var med denna tös igen och en annan tös som heter Hanna. I'm off, later skater.

everybody whip your hair

Vet ni gott folk. Lite då och då får jag extra lust att bara sätta mig på första bästa flyg och åka någonstans. Eller skänka bort allt på mitt konto till någon som behöver dom mer. Min mamma och jag har pratat om att starta ett barnhem i Thailnad. Men inte nu, men inom en framtid som jag hoppas blir sann. Varför inte bara slänga sig ut för en byggnad och se vad som händer? Vem fångar en? Vem fångar inte en? Och alla ni som har sett Glee måste ändå känna kliet i fingrarna att slänga en ice slush i någons ansikte? Varför pratar man bara om att göra och varför kommer det oftast inte till verklighet. För si o så kan man inte göra. Rätt o fel. Och nu säger inte jag att jag ska sätta mig på ett flyg till frankrike bara för att jag vill göra något galet. Men som sagt lite då och då känner jag bara vafan sitter jag i umeå för och uppför mig som alla andra vill.

RSS 2.0