white walls feat ScHoolboy Q, Hollis

 
Så igår när min röv var fast i trehörningen och både pappa och Anne-julie var borta så var det me and mah dawgs som hängde. Med mitt ananas hår(blekte det själv och hade i det för kort stund, så nu påminner jag om frankie i grease) så drack vi choklad, spammade stackars Felicia och Jessica på snapchat och tog egobilder. Vi spelade hög musik i vardagsrummet  och dansade och hoppade på soffor. Vi sjöng ashögt till Kanye west. Dogparty for sure. idag åker jag in till mamma och där ska jag fixa mitt hår. sjukt nödvändig information som jag hoppas ni läste.

min groda

 
Jag vill tillbaka till slappa sommardagar som jag tillbringade tillsammans med min bästa vän. Allt var som bara nice helt enkelt. Och havet, åh jag vill bada i havet igen.
Jag brukar lyssna på hennes spotify lista ibland, STINAS BÄSTASTE LÅTAR. Haha, blandningen av tomas ledin och pitbull. Det får tillbaka sommarkänslan. Och stina, min groda. Fan så jag saknar den kvinnan. Men bara några månader kvar innan jag får krama henne igen.

291012

 
 
Såhär fint var det idag när jag och pappa hälsade på farmor. 

this is fucking awesome

haha helt klart en såndär låt som får en att vilja höga volymen. Höstlov hörrni och jag har iallafall redan hunnit se flera filmer och käkat glass i mängder. Har tagit det väldigt lugnt helt enkelt. Men vet ni? det har varit så jävulst nödvändigt. Veckan innan lovet tog död på mig, sceniska rep och allt annat typ.. Men även fast man varit sliten XL, trött, haft huvudvärk och träningsvärk så har jag varit så underbart jävla löjligt glad för detta projekt kommer kicka some serious ass!! Och ni som inte kommer och tittar är inte kloka.
nu ska käre mor min och jag ner på stan, och då ska jag alltså sluta babbla om väldigt konstiga grejer som ändå ingen förstår något av. eller jo möjligtvis Saga. 

lov känns ju rätt så nice.

 

senaste dagarna

 

moment of clarity

 
 
 
Första tanken som slog mig imorse när alarmet sattes på var nej emma gå och lägg dig igen vad gör du sluta VA . Jag och Felicia hade fått för oss att åka och träna innan skolan. Vi gick på ett CXWORX pass, det låter lite coolt va CXWORX...woow yääh. Jag skulle vilja sammanfatta passet som HOLYMADDAFUCKINGSHIT. aj i min mage och träningsvärk imorgon?ja. Antingen har jag den sämsta styrkan i magen som finns eller så.. nä det är nog det. Vi köpte kaffe sen iallafall och skrattade åt takluckor? Jag vet, häng inte med oss. 

det minsta av segrar

 

Because it's probably the most drygaste dagen på veckan. Och jag håller nästan med min engelska lärare när hon sa detta, fast onsdag slår tisdag ändå. Jaha, sceniska projektet är det enda som svävar runt i skallen men det är näääääääs. eller, stressigt och slitet men näääääääs. 

machine gun funk

Kan ju sammanfatta helgen tänkte jag,
Här började fredagen. På eastern palace eftersom kära mor min fyllde år! hon är faktiskt inte så creepy som hon ser ut på bilden. eller kanske lite.
Sedan hade vi planerat en överraskningsfest för Minna! Det var så jädra kul.
Jag och felicia hamnde på rödäng där klara visade sina teater talanger. haha. 
Lördagmorgon och jag vakande upp brevid felicia snodde hennes onepiece och fotade henne. 
Fortfarande lördag och jag och Jessica gick på en promenad. Fin människa. japp.
 
Söndag och jag hann med Loppis, träna och plugga, allt tack vare koppen på bilden. Den är även andledningen till att jag är uppe nu. lol. hejdå.

kids on the run

                   hehe roligt. vet ni vad jag blev med idag(och felicia)? Iksu kort,haha. jag och felicia åkte dit ikväll och wow muskler överallt. men ska fan bli en av dom också, lär ju blir intressant. Annars så är jag mest stressad och pluggar heeeela tiden. jag vill ju göra allt annat också. vill börja med körkortet dessutom, men aja. kämpa, snart studenten.

boy with a coin

Igår efter att vi slutat åkte jag felicia och saga på en kort secondhand runda. Hittade en rolig vinylskiva med ett band som hette BROS.
Vi käkade Mcdonalds och sen åkte vi till ica maxi och klättrade på bilar och simmande i tandborstar och ja ni vet såntdär man gör när man är på ica maxi.

hej hallå tjena

 Det är höst. En spotify lista har skapats för denna årstid . Det är dimma. Det regnar. Och halsduken åker fram för det blåser. Löven har börjat falla och då passar man på att fota sin höstkängor. 
jag och saga hade en yolo dag. hahahaha. ah shit. Alla, ALLA kommenterade min längd. och jag fick damp. men vi åt chips och dipp, det ägde.
Sen firade vi min fina farmor och jag fick krama på alla min kusiner igen. Jag fick säga hej till massa folk som säger "senast jag såg det var du typ bara så här lång" och " känner du igen mig?". men den värsta "heeeeeeeeeeeeeeeeej emma vad kul att se dig åh fina du" sen står man där och tänker vem är du? VEM ÄR DU? och drar till med "heeeeeej ja men vad kul att se dig också, hur..ehm.. hur e läget? ". Äger dock att man får pengar från de flesta, eftersom de känner sig "dåliga" för dom missat alla födelsedagar. höhö. om dom bara visste hur jag ansträngde mig för att lista ut deras namn.

holocene

lite stockholm

RSS 2.0