SANT SÅ SANT

The awkward moment when you are using a car window as a mirror.

You’re all like:

You realise there are people in the car so you’re like:

Then the people in the car are like:


Taj Mahal

okej detta gjorde jag Petra Marielle Hanna Ina Isabelle och Josefin igårkväll! nämligen käkade på Taj Mahal, gott som fan, starkt som fan och dyrt som fan. men trevligt var det!

...

jag har ett problem. jag har ingen aning vad jag ska ha på mig ikväll. ska jag köra på lil kim style?? hon klär sig ju otroligt stilrent,  så jag tänkte att jag skulle kunna ta det säkra kortet och låta hon inspirera mig för kvällen...eller vad säger ni?...

inspo




 
tumblr


jag håller med


:(

fan. jag kan inte ladda upp egna bilder atm. det här förföljer verkligen mig.hejdå.

that dress

source:unknown

oh yes 20:53

by me

Lemonade cool off

'
source: tumblr

farligt coola


 ni hittar dom här

Solisar



Yes! Hittade mina solglajjer, kaabaam.
 jaha! Första skoladagen efter lovet började med jazz föjt av hiphop och sen engelska! sen bye skolan och hello sweet home. okej nu ska jag inte tråka ut er med mig skoldag! hejsvejs.

16:45


PÅSKHELG

Okej min påskhelg i bilder! Ni ser ju ungefär vad som jag gjort så jag behöver nog inte berätta! förresten...det var 5 grader i vattnet. ASSFREEZE.

tänkte ifall ni absolut känner ett stort behov av att veta

okej denna färg på läpparna. let the hunting begin.

21:28

Jag lyssnar på U2. Jag ler utan någon specifik anledning. Det kan vara havet som är skyldigt. Jag försöker alltid sjunga med. Jag skrattar när jag ser katten springa in i glasdörren som mormor så fint polerat osynlig. Jag går in på H&Ms hemsida kollar på deras bikinisar och hatar att hela umeå komma gå runt i dem. Jag för seriösa tuppjuck på bloggar som tar ett år på sig att ladda. Jag är nära på slänga in datorn i väggen när blogg.se vägrar ladda upp vissa av mina bilder. Jag skrattar mig till tårar åt roliga gif's på tumblr, nästa dör. Jag bestämmer mig bestämt för att det är sommar ute och går ut i shorts och bikini överdel. Jag går lika snabbt in och tar på mig ett par byxor och en kofta medan fula ord snubblar ut ur min mun. Jag är kåt på Harry Potter. Jag är lite för glad ibland. Och jag är alldeles för sur och arg när jag har mens . Jag tänder ljus för att sedan släcka dem och lukta på röken. Jag gör alldeles för mycket meningslösa saker ibland.som igår då jag jagade en orm(?) Jag dricker alltid utgången mjölk, det förföljer mig. Jag ser way to much 24. Jag måste skriva mig ett cv. Jag har nog inte fattat vilken underbar sommar jag kommer ha. Jag tycker jag borde spara mer pengar. Och jag tycker absolut att jag måste starta et barnhem i Thailand. over and out.

make them smile genius


shorts-reebok,linne/klänning-H&M, skor- skopunkten
YO! okej detta är dagens aka kvällens här i soliga Bettnes. Det är helt underbart må jag lova! om jag fick bestämma skulle jag tagit sommarlov i detta nu. och juste jag skulle egentligen befunnit mig på Rödäng som jag sagt men det blev ändrade planer eftersom mamma är the boss med bilnycklarna. så blir det en natt till ! men who gives a ?? hejdåhejdåhejdåhejdåhejdåhejdåhejdå.

one time two time



räck upp handen för fan!

varför kan inte norrlands förstå att vi är i stort behov av topshops utbud?+?? HHAHAHAHA ärligt de har hur snygga kläder som helst. Och jaja man kan beställa på nätet men det blir absolut inte samma sak, hela grejen med att shoppa är ju inte att sitta framför datorn och dreggla. Man vill ju dreggla samtidigt som man håller i plagget! eller hur? alla som tycker att topshop borde maka sig norrut räcker upp en hand!

mönster

hittade ett par fina byxor i mammas garderob här i stugan som jag vandrar omkring i idag!

imfancy


intresse överbelastning

JAG BA SKOJA. Mamma hade köpt dyngsurf så internet here i come. jaha hur är eran långfredag än så länge då? min är bara hur bra som helst. Strålande sol och solblänkt hav, hmm...jag funderar på att ta ett dopp. vi hörses senare med lite bilder! GLAD PÅSK PÅ ER!

påsk

hej! hinner inte säga så mycket mer än hejdå nu sticker jag och äter påskgodis i sommarstugan i två nätter! Ha en superkanon påsk nu allesammans, back on saturday. KRAMKRAMKRAM.

O

Idag stod stan med Insa och Mallsan på schemat! Mjukglass och lite småshopping han jag med innan jag mötte upp min syrra för bio! haha, arthur och minimojerna 3 såg vi! premiär dessutom, woow. Den var faktiskt bra, barnfilm junkie som jag är!

Onsdag

Hej buddies! Jag ber om ursäkt för att jag har varit sämst på att sitta och skriva inlägg. påsklovet kom ivägen, haha ne men jag har haft det prima ballerina de senaste dagar! Nu ska mästerkocken jag slänga ihop en enorm frulle. MUMS.

MEN JA TACK


TAKHÄNG


foto: Felicia
Okej hej, påsklov äger FET mycket. Min dag har tillbringats på ett tak, med två pojkar och en flicka i en stekhet sol. Lite läsk och mmm..marabou gjorde oss också sällskap! fan vad jag älskar våren.

Christopher Kane jacket/ Christian Louboutin shoes

haha okej, hur cool var inte den där jackan då???!1++? och skorna..ggaah.

på tal om tumblr

okej jag vet att jag bombar er med tumblr bilder.

topshop

Allting kommer från topshop. jag känner att det är dags att skaffa sig lite klänningar till sommar, det är ju så fint!

my dad told me to log out from facebook:


långa längder

hattfnatt.

GANDHI

Tjabba tjena. PÅSKLOV IDAG. Efter skolan åkte jag Saga och Felicia ner till stan för att äta mjukglass till en hyfsat solig himmel. Och sen bokade pappa bord på Gandhi så jag syster pappa A-J och Sonny käkade indiskt. cred til mig som lyckades skriva ner min dag i två meningar.booja. hejdå 24 väntar.

TORDAG, IMORGON ÄR DET PÅSKLOV

Men hallå hur härligt är det inte ute då?!1!? jag har suttit i bara linne och softat i en solstol på altanen med tre hundar som sällskap. Och som inte det var nog bra så har jag slurpat i mig flera megastora glas päronsaft och koncentrerat mig på några kapitel om trolldom och Hogwarts. Harry Potter my man. Haha, det är lite roligt när man tänker på hur man helt plötsligt gått från att göra vad som helst för att ta sig till Thailand till att faktiskt inte hata umeå lika mycket.
Thailand please hold.

hello world

kan ni fatta att jag varit precis där?!!?!?

fuck barndomsdrömmen om att kunna flyga. tänk er att kunna hoppa in i en bild och senare befinna sig på den platsen 1 sekund senare? det är min dröm. och jag ska fan göra den till verklighet. jag tackar geniet bakom flygplan.


MASHUP

Felicia tipsade mig om mashup på youtube. och jag gillar't!!!!1!

SUN AND HIGH HEELS

Det var så fint ute så kände för att fota. oj juste, alltså jag gick inte omkring såhär i skolan.
Skor-duffy,jacka-mammas köpt i indonesien,väska-loppis solglajjer-H&M.

matte i solen

Idag på mattelektionen passade jag och Saga på att gå ut och jobba i solen och så vipps kom 5 tjejer till och jobbade med oss, mycket bra! Det var jättevamt och verkligen super gött väder! De flesta på midgård dissar kaffan nu för tiden för att solhänga på en bänk utanför och med all rätt! äntligen känns det som vår och på fredag har vi påsklov. STORT FETT PLUS.

imma tell ya


flumm

Golvet i vårat omklädningsrum är jävligt kallt. ass-freeze? svar:ja. Sitter där och skriver på en engelska uppgift och kollar tumblr bloggar. Vi slutade för 1 och en halv timma sedan. Men bor man i baggböle blir det så, att man sitter kvar på skolan när man ska träna. aja. gud vad roligt att höra, eller hur? förlåt. okej annars? Annars är det helt jävla hur bra som helst. typ.ja. på fredag går vi halvdag och sen GOOODISS. påsklovet god bless you.

that moment when someone bumps into you and doesn't say excuse me


åh, vad jag längtar

är det det här som kallas misslyckad baywatch?
Sommar 2010

i was like ooohyeah this morning


i have a confession


Slarvigt kollage som jag nyss slänge ihop.höhö. Klänningarna+skjortan kommer från modekungen, skorna-acne, shorts-h&m, örhängen Urbanoutfitters, och sen no idea.
okej listen up people, i have a confession. JAG ÄR HELT JÄVLA BEROENDE AV 24. till och med min mamma börjar bli orolig. Jag sträck ser tills jag somnar och försöker alltid klämma in ett avsnitt här o där. Mina ögon är fyrkantiga, no doubts. det har till och med gått så långt att jag drömmer om jack bauer.ohmy. Felicia och Hampus om ni ser detta så jag småhatar er just nu för att ni taggade igång mig på att se det. och gissa vad? Jag har 5 säsonger kvar... tack för att ni lyssnade på mitt oerhört jobbiga och plågsamma problem, I'm out!
(och ja.... jag ska sätta mig framför 24)

GUL

fan vad snyggt det blir när gult kommer in i bilden!

om jag vore MAN

streetfsn
så skulle jag vandrat omkring i dessa dojjor.

breathe - U2


'Scuse me while I kiss the sky

jacka-mammas gamla, skjorta-secondhand, linne- H&M, pilotglajjer-marocko
pjuh, snacka om styrkepass att ta sig hem på cykeln. det blåser som fan men solen skiner och då är jag nöjd. VÅRVÅR. Tänk när löven börjar komma fram och blommorna växa? och tänk när man kan sitta i bara linne på stan och äta glass? Det är inte länge kvar nu vilket känns SÅÅHÄÄÄÄRR bra! nu tänkte jag och syster göra en pizza a la megagod och sen kommer bästaste Hanna och Malin hit, kvällen är räddad!

punching in a dream

Hittade denna jacka på vinden för några dagar sedan. Mamma handlade tyget i bangok för några år sen och så vipps blev det en jacka tack vare mormor. ja ba yes. nu  sticker jag snart iväg för att träna med Saga och sen vettefan. Blir väll att göra bort med lite söndagsplugg antar jag! nu: lunch

brb, philadelfiaost och digestive

Bilder från idag. Shit det är fredag redan, YIIHA! och våren kommer med elefantsteg, YIIHAA part 2!! just nu spelar jag musik på högsta och jag känner mig kanon! YIIHAA and out!

min känsla när jag såg mig själv i morse


lost in the world

Felicia står för den snyggaste tröjan idag. Från bikbok.

21.12

1:kling 2:hannaojohn
Efter styrka som första lektion och styrka efter skolan är jag helt slut. Sen har det pluggats svenska och engelska medan min syster sjungit höga toner i 180... så nu väntas äntligen 24!
fan jag kan inte formulera meningar godnatt.

only girl in the world

Denna musikvideo är en av mina absoluta favoriter.

TORSDAG

'
En liten underlig dagens. Skor- nelly, skjorta-secondhand, byxor-lindex

FÄRG

Jahapp då var det dags för detta bikini problem som det flesta tjejerna får inför sommaren att drabba mig.
Dessa färger kommer bli väldigt snyggt till solbränd kropp och det känns som att alla kommer vandra omkring med dessa färger på stranden. Orange är ju helt klart ett måste för mig, h&m har fått in massa fina men hela umeå kommer ju gå omkring i dem. fan. hmm..victoria secret har riktigt snygga...nästa studiebidrag....

KVÄLL


Föreställningen var asbra!! snygga koreografier! Blev inga bilder från föreställningen don't know why men aja några kassa mobilbilder på mig Saga och Emil iallafall. imorgon väntar styrketräning som första lektion tough life. nu ska jag och min svengelska titta på grey's.

INSPO

Skön dag i skolan idag! Onsdagar brukar vara värst men denna dag rullade på galant. Alldeles snart sticker jag och Saga iväg för att se på en föreställning på sagateatern. Några klasskompisar ska vara med och dansa så det kommer bli skitcoolt. Tycker du som läser detta också borde fara och kolla. Klockan sju! Nu ska jag slänga i mig varm thaisoppa, mamma ropar! Hörs!

BAGS

Högra: Hermés Vänstra: Alexander Wang
en out of order eller en clean? den vänstra var ju göball.

crash and burn girl

Rosa läppar och orange skjorta för er som är färgblinda.

LINNE

Nytt från Secondhand. Från VILA ursprungligen. Färgen är perfekt. 40:-

RYMDEN

tänk att dricka rymd-vatten? fan vad coolt.

HART

jag ska leta reda på mina orange färgade shorts..hmmm vart ligger dom??
HEJ! planerna efter skolan var att träna men det blev ett hell no. Jag och Felicia åkte hem till henne såg 24, läste tumblr bloggar och pluggade engelska. nu ska jag åter gå till det, fast vi skippar plugga tror jag..

varför bor jag i Umeå?

(fashiontoast) SHORTSEN<3<3<3<33<3<3<3<3

50 år

GRATTIS ANNE-JULIE! Vi firar A-J för fullt, folk strömmar in stup i kvarten så det blir inte så mycket mer uppdatering än så här på ett tag! måste gå och hälsa nu, ha en bra dag!

förlåt för att detta blivit en tumblr blogg

bilder via http://dipdiam0nd.tumblr.com/

helt klart

Låga boots, knallgult och puderrosa.

Bad Moon Rising

många bilder, jag vet. ny transperant skjorta med luva, myrorna 45 kronor.

strike a pose


charmiga bilder a la systrarna Lind.(talang i att se likadan ut två gånger?) Idag gick jag på stan med syster och Stina. Vi är som mamma pappa barn, ärligt. Köpte inget förutom en present till min plastmamma A-J. Ikväll och imorgon ska hon firas! Men vi börjar ikväll med musslor, oxfilé, jordgubbsvin och pannacotta. ohmy.

4 plagg

Fyndade detta plus lite mer idag. Allt sitter superfint på!

idag

Hej alla! Första bilden är ett par grymma skor inne på scorett som jag stod och pillade på idag. hur snygga är dom inte?? Färgerna är mucho finare i verkligheten. Och andra bilden är på ett ungefär hur jag sett ut idag. Har varit på ersboda med Saga och Felicia och handlat massa secondhand inprincip hela dagen,shit vad jag jag hittade kläder! Sen blev det ett utvecklingsamtal på skolan och nu sitter jag här. pretty much min dag.

RSS 2.0