titta vad jag hitta!

Detta är alltså årskurs 1 till 3. Detta var lätt bäst idag. haha finns 527 bilder, skrattgaranti!

Jaaaa.

Herregud, snart åker jag(och Saga) till Peace and Love igen. Känns som att det var en vecka sedan jag stod där solbränd som en räka, överdrivet glad och full på öl. Det är lite konstig att man snart står där igen bland tusentals människor, men jag är så fruktansvärt helt sinnes totalt jävla taggad på det.

oh shit


Lördag/söndag/idag


Fredag

En riktig jävla bildbomb skulle jag vilja säga. Gårkvällen var riktigt trevlig! Evelina, Hugo, Minna, Hampus, Saga, Emelia och Felicia kom över på middag hemma hos mig.(Hilda tittade också förbi ett tag) Vi njöt av solen, spelade, kubb, hoppade, volleyboll, åt väldigt gott osv osv  osv. Två tummar och stortår upp!

Senaste dagarna.


do ya, do ya?


till den som undrade

JAY-Z
KANYE WEST
FRANK OCEAN
Klicka på namnen så kommer ni till full shows klippen!

Glass, sol och fina vänner.


lycka

Jay-z, Kanye West och Frank Ocean har full shows på youtube.

mössa i maj

Har en uppgift som ska in innan dagen är slut, har jag börjat? nej det har jag inte. vad jag dock har gjort är att jag har tagit kort på mig själv, så jädra intressant att veta. Något som känns jobbigt är att matte nationella är på onsdag. Något som känns bra är att jag är glad. Det kanske låter lite konstigt och är bra på att dölja det, men har haft några depp veckor ett tag. Men nu känner jag bara come at me vad bra det känns nu! I'm back! (lol) Något jag längtar efter är att träden ska blir gröna och att blommor få fina färger, så kan jag lukta på dom som Ferdinand. Ny vecka imorgon, ett steg närmare sommarlov. Känns helt fantastiskt.

jaha


venture scouts




En vinröd tröja som jag fyndade och som jag tycker om sjukt muche. När jag tar på mig den blir jag scout. yep.

hej pengar.


Jag ska bli rik. Skaffa det där huset (som en sommarstuga, dah) och sen köra runt i den där båten. skapar framtidsplaner!


yeah like a bird


Bästa secondhand rundan med Saga idag! riktigt sådär feelgoooood. Fyndade bland annat dessa jeans som jag senare klippte av till shorts, magic. och sen leopardblusen, kaatching!

!!!!!


oh gee la


Lola Monroe


Champion sound

image descriptionimage description

Sol nästan hela dagen, ser ut som en tomat just nu...! haha men åh så härligt! Har landat hos pappa nu i några dagar. Här är det alldels tomt på möbler och fullt med flyttlådor, shit snart flyttar vi! Men innan vi bosätter oss i Trehörningen så mellanlandar vi i Selet över sommaren. Hejdå baggböle helt enkelt! Känns helt vrickat. Men även kul såklart. aja allt för mig!

min lördag

haha njuter av coca-cola. I går dansade jag på BAs dansförställning och sen åkte vi(jag och saga) till berghem för trevligt sällskap och smörgåstårta. soft dag/kväll!

jag har ju gått och bli blivit med kepa


can i kick it?

vad jag försöker göra på sista bilden har jag ingen aning om men jävligt ful var jag iallafall. jag är ensam hemma för tillfället och jag har förvandlat huset till ett enda stort dansgolv. kan man dansa på matbordet? JAFÖFAN. Har förövrigt lagat värsta lyxmiddag som står och väntar på att mamma ska komma hem, så jag borde nog kliva ner från bordet.

idag är det torsdag

sommar
Idag fick vi lyssna på dans treornas PA 100 redovisningar och jag fick lite panik, vad ska man göra????
Annars har jag väldigt mycket i skolan och det är jättetråkigt att veta, jag vet! Har lyckats göra klart två prov nu och nu ska ska jag plugga till den tredje! men åh fan vill ha lite pluggfri tid föfan, fan fan föfan. Iförsig har vi ganska så mycket sån pluggfri tid annars på året, men ändå, nu på slutet så matar våra lärare uppgifter! det är ju denna tid av året man vill äta mjukglass vid kajen, njuta av solen i något vindfritt hörn man hittat, ta promenader längs älven och typ cykla till något fint ställe för att grilla eller picknick(obs! måste inhålla att äta, ytterst viktigt). emmylinneas blogg/liv smittar av sig rejält. man vill som typ bara vara henne ibland. ja så äre.

ja dom skorna tack

j

lite truddelutter sådär

 


Friluftsliv med klassen = steka pannkakor

 

heeeeeej. Det är mitt iphoneskal som finns med i hörnen på bilderna inte min tumme, skulle bara få det sagt. wow vad viktigt. nu PLUGGA.


andas in, andas ut

Dåligt ljud men här har ni sista låten från Hiphop föreställningen! BOOM!

Hej.Senaste dagarna. Hejdå.

 

 


GRATTIS FINASTE HANNA!

Du är ju bah för underbar tyck ja. och nu är du 18ÅRING! hoppas du har en underbar dag i London! Pusspåre.

oh sweet jesus


då jag var brunett

HAHAHAHAH. detta var kul att hitta!

denna kvinna


alltså jag vettefan


bebi


Första maj


Vi vandrade till stan för lite käk, jordgubbar och glass. Götta.


Valborg

Sen cyklade 15 väldigt glada tjejer vidare på andra festligheter.

hej alla

höhö. Alright! valborg igår ju, det var fan nice och vi/jag hade kul även fast man cyklade runt hela jävla umeå ungefär. Tänkte lägga in lite fler bilder senare(för jag var ovanligt duktig och tog med kameran istället för att bara ha mobilen*applåder*). Nu möter jag upp fina tjejer för en kaffe, fast jag kommer snarare käka maaaaat. MMM MAAAAT.

RSS 2.0