ett litet recept


vem tror du fångar mig när jag faller?


när man har tråkigt i bettnes


Åsele/Fredrika


lite ego och växter osv


peace and love tjalalalala



Okej, när jag satt hemma igår med min jävla förskylning kom jag och tänka på alla dessa videosar från peace. Så istället för att lägga upp flera videosar så satte jag mig framför moviemaker och gjorde en video istället. Det är absolut inte alla inspelningar som jag gjorde men några. Och jag måste varna er!!!! min brist på kunskaper om moviemaker syns. Och om i undrar varför ljudet är så fruktansvärt dåligt så är jag den skyldige. Jag har nämligen hållt tummen för ljudet när jag spelade in. KLANT. så i överlag är denna film kass om man tänker tekniskt, men vemfan bryr sig.


se so roligt

Fortfarande sjuk. KOM IGEN KROPPEN. ska ta mig något stärkande(syftar på hostmedicin,tyvärr...) och ta mig igenom mina 1066 olästa bloglovin inlägg. jippi.

Peace and Love del 1

06.55 fyllde taggade festivalmänniskor bussen som gick till borlänge! wooohoo! 9 timmar och en french hot dog senare var vi framme vid campingen.
Efter att vi hämtat ut peace and love banden och Hanna&Jonna och Julia&Oskar satt up sina tält på lunga camping gick vi till kupolen.( en galleria) MCdonald's till middag och en snabb runda i affärerna.
Måndagskvällen spenderades för det mesta med dessa grabbar! Från göteborg kommer dom.
Dagen efter vaknade vi i ett kokhett tält,haha. vi var jävligt hungriga så vi bestämde oss för korv!(malin vi tänkte på dig)
Frans får avsluta denna tisdagskväll. fanvad bilder! Och shit så kul vi hade.
Alla de andra bilder kommer någon annan gång! Har massor med roliga videosar som jag måste visa också, men detta internet är sämst så det blir senare. haha nu får ni fasen stå ut med peace and love ett tag!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

Hoppas ni njuter av ert sommarlov till tusen!  Jag fösöker så gott som det går eftersom jag har feber, hosta, snuva, ont i halsen och som om det inte var nog med det så har jag ögoninflammation! därav bilden. Jag har iallafall jobbat sista vecka på Svensk markservice nu och har sommarlov på riktigt. Fast jag tjuvstartade ju litegrann med peace and love, och måste bara säga fan vilka jävla vecka alltså! Kommer bli svårt att glömma! och på tal om peace and love så håller jag på med det inlägget så när som helst kommer det dyka upp. det är så jävulst med bilder och eftersom vårat internet är sämst tar det sin tid. haha, laterskater

RSS 2.0