pandoras

 
 Denna vecka har varit den mest slitsamma men samtidigt den underbarste veckan!!! Föreställnigsveckan!! Det har varit så fruktansvärt kul att jobba med alla fina människor, och jag är så stolt över alla. Fyfan vad vi är bra! Det var vi danselever, Musikelever och Musikproduktionselever som satte ihop projektet PANDORAS. jag vet inte vad jag ska skriva. Här är några saker jag aldrig kommer glömma iaf:
  • Ombytet mellan Express och Cecilia. Pjuh vad stressigt det var. Och särskilt den där gången då mina byxor som jag skulle ha på mig lät"skkrkrshhh"-Där stod jag byxlös, i trosor och hör hur låten som jag ska dansa på går igång. Tur man har fantastiska klasskompisar som kommer springades med ett par andra byxor. Men alltså den känslan var inte rolig.
  • "Ge fan i marimban". Det var alltid någon som spelade på den.HELA TIDEN.
  • Energin-och adrenalinkicken man fick av tuttifrutti.
  • När Dick ropar " är alla klara?" och alla svarade i samma ton JAAAAAAAAAAAAAAAA.
  • SS. Statistsekten.
  • Känslan då man står på sista låten på sista föreställningen och tar emot applåderna. 
  • svettlukten. MMMMMM.'
  • den där kaxiga känslan man fick av att dansa express i glittershorts,haha.

astro

Fredagen var helt klart bland de bättre fredagarna på länge! Jag Saga Felica och Ludivg gick glada och fulla till Scharinska där klubb femtastic presenterade Kwaai. Där spelade Promoe, Cleo, Mofeta&Jerre, Syster sol, Chords och spider dogs. Så jävla bra! Gårkvällen bjöd också på festligheter, Jonsson fyllde 18 och jag och Saga har nog aldrig dansat så mycket på en fest förut. också så jävla bra! Nu är jag fruktansvärt helt stört sjukt död MEEN JAG SKA SE TWILIGHT MED MALIN IKVÄLL OCH DÅ SKITER JAG I IFALL MIN KROPP VILL LIGGA I SÄNGEN HELA DAGEN. det behövdes skriva med caps för så taggad är jag

Så var det fredag igen

Efter att vi sett höstljus vid järnvägstorget igårkväll så satte sig jag Felicia och Saga på O'learys! Mat och öl. Japp.


Hej vänner och ovänner

Hej, så okej en update på de dagarna som gått. Förutom att jag uppgraderat mig till halka med cykeln 2.0 (denna gång juckande jag verkligen mot cykeln eftersom min väska fastnat i sadeln, tänk er en fet säl som fösöker ha sex med ett cykelstyre. Ungefär den synen. Jag tycker typ synd om de folk som såg mig, och ja det var en del.) Ja förutom det så har jag:
*Besökt en kyrka för ett skolarbete och fikat med Jessica. *Ätit chips på bussen, så jävla värt. *Och så har jag även hunnit med att se daddy cool spela på droskan. 

när jag åker buss

 
 

med fina människor

Igår eftersom Ina fyllde 18år så gick jag Petra Ina Hanna Tina och Malin på O'learys för att äta middag, dricka öl och umgås. Det var skiiiiitmysigt och trevligt!! Brudarna drog på five senare för att supa ner födelsedagsbarnet och jag hoppas de lyckades, själv åkte jag hem för trött för förnamnet, pank mellannamnet och huvudvärk efternamnet. Grattis igen din filur!

lite festival



 

       Peace and Love 2012.

Grattis till dig finis!

Idag hörrni!!! Då fyller den här pinglan år. Hon är en såndär tjej man vill stoppa i ficka och ta med sig överallt för hon är så jädra go! GRATTIS TILL 18!

mcmupparna

 
hej vi sitter på station just nu och pluggar Islam. sååååhäääääääääääär kul. förövrigt så var saga så fruktansvärt jävla ful på denna bild att hon är värd en applåd. *applåder*. 

ska sippa på en pina colada bitchezzzz

 
Imorse klockan 8 var det exakt 1000 timmar kvar tills jag sitter på flygplanet mot Thailand. 

hahahahahha

the-absolute-funniest-posts:

Follow this blog, you’ll love it on your dashboard!
the-absolute-funniest-posts:

Follow this blog, you’ll love it on your dashboard!
the-absolute-funniest-posts:

Follow this blog, you’ll love it on your dashboard!

maddahfahkking problems

Jag har börjat få ont i halsen och det suger och det har jag inte tid med och det tycker jag är onödigt och det förstörde min kväll och det svider och jag dricker en jävla massa te och det blir inte bättre och jag har v e r k l i g e n inte tid att bli sjuk och det suger och suger och jag vill inte och jag ska sluta nu.

5 november

 Solen och Felicia.
SUUPPP.Jag kom precis hem från mina lektioner med barndansen, vilka fina ungar vahhh. nu: kaffe, kolla hotell i thailand(44 dagar kvar!!!) och plugga. Let's do this. 

Detta lov har jag

Sovit. Känns som att det är det ändå jag gjort. Och insåg nog inte hur jävla mycket jag behövde det fören jag stod på ett bodypump pass med 1 kg på biceps. Jag skakade och gäspade och gick hem och sov. 
Firat halloween. Blivit full. Lite för full men haft kul med vänner. Var som sagt nicki minaj och gick mest runt och plutade med läpparna. smink as hell.
 
Varit med pappa. Och väldigt mycket faktiskt. Det är bra behöver lite far-dotter tid. Vi har jagat en del, promenerat i skogen, bakat och övningskört. 
 
Sett på filmer. Tror jag lyckats checka av 12 filmer. high five på den emma!
 
Pluggat. hahahaha lol nej det har jag inte. 
 
 
Gosat. Mycket tid hos daddy cool = mycket tid med fluffbollarna. Mah five dawgs. Bästa var ändå när vi alla ligger på min fluffiga röda matta i källaren och stirrar upp i taket. OCH PLÖTSLIGT SLÄPPER SIG IRJA. thö föck.
 
 
 

hej alla

 
 
Roligt. Alltså pepparkakorna har börjat säljas och det betyder att jag kommer gå upp 38 kilo. OM det är nått jag kan trycka, MATA, är det pepparkakor. Ett stort kallt glas mjölk och hejdå 30 pepparkakor. for real, no fucking joke here no. Så om ni undrar vad jag gör på dagarna så äter jag pepparkakor och snapchatar saga jessica och felicia deppbilder. Lol. nämen idag gjorde jag faktiskt något annat, dödade måltavlor. Jag och pappa övade skytte.
förövrigt så börjar ju skolan imorgon och ja. kul. roligt FABULOUS. 

om man ändå vore nicki minaj

 
Hej, ja halloween och jag var nicki minaj.det var kul tills det sög. 

RSS 2.0