mer till mina fina lista

en kräftskiva med bästa tjejerna kommer ju äga rum nästa helg och sen får vi ju sjäääääälvklart inte glömma inas 18 års dag!!


this way

 
 

onsdag



Hejsan! okej, nu är skolan igång på dödligt allvar har redan fått mig en större hemmauppgift och har redan börjat få lite panik över pa100. KÄNNER NI HUR JAG DÖR!? Men motivationen detta år är ETT ÅR KVAR! Och med tanke på att jag har ett väldigt bra schema så ska jag nog inte heller klaga. Ett år kvar...vadtusan gör man efter studenten då? Har absolut inga bestämda planer som jag kan berätta för er nu, har alltså ingen aning om vart lilla jag kommer att ta vägen. Men förhoppningsvis har jag ett svar snart. Man kanske inte behöver ett svar heller..ännu iallfall...fast skulle ju vart skönt att kunna svara på moster,faster, mamma, pappa, farmors fråga : vad ska du göra efter studenten? aja, nu ska jag fokusera på allt det bra som kommer hända framöver..vi gör en lista!
  • Stockholm/täby med Saga när jag fyller år(20 sep)
  • FYLLA 18!!!
  • Sceniska projektet 
  • Jobbet som danslärare(wii)
  • THAILAND ( vietnam, burma, laos, kambodja) över jul i tre veckor.
  • Ska även ta jägarexamen( förhoppningsvis). Är anmäld och redo!
  • Ska försöka mig på det där körkortet också....någon gång. 




Stina My man

Min finaste Stina åker till Usa idag för att stanna där ett år och plugga. Jag hoppas att hon får den bästa möjliga upplevelsen och resan och allt såntdär. och att hon inte vill stanna där borta för alltid...kommer sakna henne till månen och tillbaka.


Light home


Stugsista

 
Stugsista! och det vart glasögonpartaj, vattenpipa, brasa och sånt där man gör på stugsista. ah.

Karlstad


Hej igen

ojoj! Sommarlovet är slut och det känns förjävligt med samtidigt är jag så fruktansvärt taggad på att börja skolan igen. Sista året! Herrejösses. Mitt sommarlov har varit väldigt bra ändå! Först peace and love i en skiiiiitrolig vecka och efter blev jag självklart sjuk. Men jobbade i fem veckor på Ica Hissjö iallafall. Jobbade in i sista dagen och sen åkte jag med tjejerna till KOS GREKLAND och upplevde den där typiska ungdomsresan. Och fan vad kul det var! Och igårkväll kom jag hem från Karlstad. Jag, Petra, Ina, Malin, Lina och Hanna åkte dit över helgen för att hälsa på ett killgäng som vi träffade i kos. Bästa sättet att knyta ihop sommaren på! Detta var alltså mitt sommarlov sammanfattat i några futtiga meningar. Ja alltså de stora händelser, sen har man ju haft sina mysiga sommarstunder ute i Bettnes och hos Daddy cool helt klart. 
 

RSS 2.0