Resan del 1

 Okej,denna del har troligtvis de sämsta bilderna eftersom här har jag bara mobilbilder! Klantiga som familjen Lind är så slarvade vi bort vår kamera efter halva resan, men vi köpte en ny direkt efter. Så del 2 kommer var u bra kvalla. Men denna del är alltså bara i mobilkvalla.  Har troligtvis skrivit jäkla flummigt också, men yolo.

 
Efter lunch och kortspel i 3 timmar på Arlanda satte vi oss äntligen på planet som skulle ta oss till bangkok! Det pirrade i hela kroppen! Jag och Erika gjorde  danser på planet tillsammans med en manlig flygvärdinnna för vi kunde ej sitta still. Taggade? JA! 
Framme! Jag mamma och Erika samt Johan blev upphämtade av Zen på flyplatsen, han tog oss till Hua Hin där familjen Sjöberg väntade. När vi efter 4 timmar var framme slängde vi oss i poolen och sen gick vi ut för att äta. 
Nästa dag! Vi la oss vid poolen en timma och sedan tog vi en tuktuk för att kolla staden. Mot shoppingcentrumet!
Första stoppet, Market village, ett stort shoppingcentrum där mina pengar försvann, hah nämen jävligt bra shopping! Vi stannade på starbucks också för en iskaffe.
Vi hittade Swensen's och svennar som vi är så skulle vi alla fota detta moment. 
Vi åkte sedan till stranden, det var till en början mulet med det sprack upp senare och wipps så fick vi alla lite färg på kinderna.
Senare på kvällen var det hur vackert som helst vid poolen på hotellet. 
En kväll åkte vi och hälsade på Kenneth där vi käkade middag! och senare kom turisten i mig fram då vi gick förbi ett träd som lyste påväg mot en nattmarknad , MAMMA FOTAAA MIG. 
 
 Aptemplet! Jävligt coolt men satan vad rädd man var också. Eller alltså, aporna kom så nära och hoppade upp på en och drog i klädera osv osv osv. Bilden längst upp till vänster förklarar känslan då man kom dit. haha. Man gick upp för en lång trappa och så kom man upp till själva templet, det var jättefint.
 
Efter tre dagar i Hua hin satte vi oss alla i en minibus. Nästa stopp kaeng khro! 
I denna by har familjen Sjöberg ett hus, ett väldigt fint sådant. Här firade vi jul, spelade volleyboll, gick på marknader, körde moppe, fick massage, gick till frisören 13454 gånger för att tvätta håret. 
Verkligen supermysigt i Kaeng khro men jag mamma och erika bestämde oss för att dra vidare. Vi packade det nödvändigaste i var sin ryggsäck och tog nattbussen till Bangkok. 
Här maxade vi varendra liten sekund. Vi åkte båtbuss, skytrain, gick på helt störda shoppingcentrum som var lika stora som hela umeå, vi hamnade på coola klubbar, vi tog en öl och banana split på 456 olika barer. Free wifi OFC.)):):) Vi besökte ett ocean world, gick på madame tussauds och tog en utflykt till floating market. Floating market var hur coolt som helst, ett tips! Efter detta tog vi vårt pick och pack och begav oss till en ö som heter Koh Chang. Där skulle vi även möta upp familjen sjöberg samt en del av deras släkt som hänkade på.
 
Syster på färjan över till Koh chang. Vi har varit på Koh Chang förut så det var kul att känna igen sig. 
Vi hann precis fram till solnedgången och passade på att fota. Jag och pernilla swingade runt som två galningar.
 
 
Nästa dag åkte vi till tree top adventure. Har inga bilder där ifrån, men ska få tag i det och berätta mer om det senare för det var så sjuuukt bäst! Här stannade vi iallafall till vid en wiew point och käkade lite mat.
Vi hennatatuerade in KOKO på våra handleder. För hela resan sa vi alla KOKO! Hahah.
 
Nyårsafton! Och vi började dagen med att hyra en speedbåt för att åka runt till olika öar omkring och även för att snorkla. Det skvätte vatten som tusan när båten gasade så därav luftmadrassen och snorkeln,haha. Det roliga som man inte ser på bilden är att Erika sover bakom cyklopet,haha.
 
Sista stoppet blev en ö där bara apor levde, vi slängde lite bananer till dom och åkte sedan tillbaka till hotellet.
Nyårsafton och såhär fina var Tove och Erika.
Nästa dag! Vi åkte till en kallkälla och det var huuuur coolt som helst. Klart och kallt vatten, man kunde bada i vattenfallet och hoppa från klippväggarna. Här mådde vi bra!
 
Efter kallkällan hyrde jag Robin och Dokk moppar och körde runt ön! Helt sjukt underbart.
 
Nästa dag packade vi in alla i bilarna och satte kurs mot Kambodja! Men det bli del 2, japp.
 

Kommentarer
Postat av: Carro

Asså åhh ni verkar ju ha haft det hur bra som helt ju! Avis!! :)

Svar: ja det var verkligen bästa resan!!::)
Emma lind

2013-02-05 @ 22:26:29
URL: http://carolinekallstrom.blogg.se

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0